Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Emir Kusturica & The no smoking orchestra

7:38 π.μ.



5, 6 Απριλίου 2011, 20:30

Βαλκανικά παραδοσιακά ακούσματα, ο ήχος των χάλκινων πνευστών, των βιολιών και της γκρανκάσας, δημοτικά και τσιγάνικα τραγούδια με τον Emir Kusturica, ψυχή του μουσικού σχήματος 'Emir Kusturica and The No Smoking Orchestra', στο οποίο συμμετέχει και ο ένας του γιος ως ντράμερ. Μια εκρηκτική συναυλία όπου το ροκ συναντά το βαλκανικό πανηγύρι.

Αυτή τη μουσική ανέδειξε και πρόβαλε διεθνώς τα τελευταία χρόνια, ο διάσημος Σερβοβόσνιος σκηνοθέτης, ηθοποιός, μουσικός και τραγουδιστής, Εμίρ Κουστουρίτσα, είτε χρησιμοποιώντας την για να νιώσει τις περίφημες ταινίες του είτε κατά πολλούς οπτικοποιώντας την ίδια μέσω των αριστουργηματικών του έργων.

Ο Εμίρ Κουστουρίτσα που ποτέ του δεν λησμόνησε τις μουσικές ρίζες του, από το 1986 συνεργάστηκε ως μπασίστας και ενορχηστρωτής με ένα ροκ συγκρότημα του Σεράγεβο. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί την ψυχή του μουσικού σχήματος "Emir Kusturica and The No Smoking Orchestra", στο οποίο μάλιστα συμμετέχει και ο ένας του γιος ως ντράμερ. Μαζί τους δημιούργησε μία πανκ-όπερα που παρουσιάστηκε στη Βαστίλη, έγραψε τη μουσική για πολλές ταινίες του, κυκλοφόρησαν ως τώρα επτά συνολικά άλμπουμ, ενώ οργανώνουν συνεχώς διεθνείς περιοδείες.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top