Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Συναυλία Μουσικής Δωματίου | 11 Μαϊου 2011

5:42 π.μ.

Την Τετάρτη 11 Μαϊου στις 20:15, o Δήμος Παλλήνης σας προσκαλεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα, για να παρακολουθήσετε μία Συναυλία Μουσικής Δωματίου με βασικούς συντελεστές το Γερμανό βιολονίστα Peter Clemente και την πιανίστα Τζένια Μανουσάκη.

Ο γεννημένος στο Μόναχο, Πέτερ Κλεμέντε μαθήτευσε δίπλα σε φημισμένους δασκάλους όπως η καθηγήτρια Άννα Τσουμασένκο και ο Βαλερύ Κλιμώφ.
Έχει κερδίσει σημαντικά εθνικά και διεθνή βραβεία όπως το μουσικό βραβείο από την «Ένωση Γερμανικών Βιομηχανιών» , το βραβείο του διεθνούς διαγωνισμού μουσικής δωματίου «Βιντσέντζο Μπελλίνι» και του διεθνούς διαγωνισμού Βιολιού «Μικελάντζελλο Αμπάντο», στη Ιταλία.

Η Τζένια Μανουσάκη αποφοίτησε από το Εθνικό Ωδείο Αθηνών με δίπλωμα πιάνου από την τάξη της Λίλιας Μπογατζίεβα ,με Α’ βραβείο και Αριστείο εξαιρετικής επίδοσης.

Συνέχισε τις σπουδές της στη Μουσική Ακαδημία του Μονάχου, όπου αποφοίτησε με αριστείο και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Μουσική Ακαδημία της Πράγας.

Το 1997 έλαβε το Α’ βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό Μουσικής του Berklee College of Music (Boston).

Οι δύο καλλιτέχνες θα παίξουν έργα των Μ.Θεοδωράκη, R.Schumann και J.Brahms.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top