Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Εξετάζεται ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας για τον θάνατο του BB King

9:26 π.μ.

 Θύμα ανθρωποκτονίας ο BB King; Κι όμως το γραφείο του ιατροδικαστή της πολιτείας της Νεβάδα ανακοίνωσε ότι διεξάγεται σχετική έρευνα για να διαπιστωθεί αν ο θρύλος της μπλουζ πέθανε από παθολογικά αίτια ή δολοφονήθηκε.

«Ο ιατροδικαστής μας, ο οποίος είναι αρμόδιος για τη σορό του #BBKing διεξάγει αυτοψία. Αποτελέσματα: 6-8 εβδομάδες μίνιμουμ, έρευνα για ανθρωποκτονία @LVMPD» είναι το μήνυμα που αναρτήθηκε στο Τwitter από το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Κλαρκ στη Νεβάδα.
Ο BB King πέθανε σε ηλικία 89 ετών στις 14 Μαΐου στο Λας Βέγκας, όπου ζούσε στα διαλείμματα των περιοδειών του, τις οποίες και συνέχιζε μέχρι το τέλος του περασμένου έτους. Είχε σοβαρά προβλήματα υγείας καθώς έπασχε από διαβήτη.
Μάλιστα τον περασμένο Οκτώβριο αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια συναυλίας του, εξαιτίας εξάντλησης και αφυδάτωσης, γεγονός που προκάλεσε τη ματαίωση της υπόλοιπης περιοδείας του.
Ωστόσο μετά το θάνατό του δυο από τις κόρες του εξέφρασαν φόβους ότι μπορεί ο θάνατος του πατέρα τους να είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας με τη χρήση δηλητηρίου.
Μετά την απόφαση για τη διεξαγωγή της σχετικής έρευνας ανακοινώθηκε ότι η κηδεία του BB King αναβάλλεται μέχρι να βγει το πόρισμα.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top