Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ο Κωστής Μαραβέγιας με τη...Λόλα και τους μουσικούς του στην Ανοδο

9:37 π.μ.

Ενα πολύχρωμο μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει με κάθε ευκαιρία παρουσιάζει από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή ως τις 10 Ιανουαρίου, ο Κωστής Μαραβέγιας, στην Ανοδο Live Stage.

Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της «Λόλας» και όλα όσα είπε στις δύο sold out βραδιές φέτος το καλοκαίρι στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, οι οποίες ηχογραφήθηκαν και κυκλοφορούν σε διπλό live cd. Αλλά το πρόγραμμα δεν σταματά εδώ. Ερμηνεύει τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκος Αγγλούπας (κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, φωνή), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι, ακορντεόν), Κρίτωνας Μπελλώνιας (τύμπανα) και Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο).

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει έναν μοναδικό τρόπο στις συναυλίες του να σε παίρνει από το χέρι και να σε ανεβάζει στη σκηνή, μαζί του. Και τότε μπορούν να συμβούν όλα. Εχει ενέργεια, δύναμη και αμεσότητα, στη φαρέτρα έχει καλά τραγούδια, έχει παράλληλα και το χάρισμα της (σκηνικής) γοητείας ως εκ τούτου όχι μόνο οι δύο ώρες του live περνούν σαν νεράκι αλλά θέλεις και άλλο. Αλλωστε δεν είναι κακό να υπάρχουν συναυλίες - πάρτι.


που& πότε
Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή ως 10/1
ΑΝΟΔΟΣ Live Stage
Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Αθήνα
Τηλ. 210 34 68 100

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top