Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Μουσική ρετρό σε χώρους της Αθήνας

9:08 π.μ.

Οι Σικελοί «Ballroom Kings» _ ένα από τα ξεχωριστά jump swing και R&B σχήματα_ θα παίξουν και πάλι για το ελληνικό κοινό από την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου ως και το Σάββατο 28 του μηνός φιλοξενούμενοι του Half Note Jazz Club (Τριβωνιανού 17, Μετς).

Ροκενρολίστες με πλούσια πείρα και stage περσόνες με ιδιαίτερο ειδικό βάρος, οι «Ballroom Kings» φτιάχτηκαν το 2009 από μουσικούς με ιδιαίτερη πείρα στο ροκ εν ρολ και στο R&B και γενικότερα στη μουσική των fifties καθώς ασχολούνται μ' αυτή τη μουσική εδώ και μια 20ετία τουλάχιστον. Οι Ballroom Kings παίζουν R&B, boogie και doo wop με τον ίδιο τρόπο που παιζόταν στις χορευτικές αίθουσες της δεκαετίας του 1950 και ξέρουν πως να ανεβάζουν το κέφι και τη διάθεση (πληροφορίες - κρατήσεις στο τηλ. 210 9213310).

Λίγες μέρες αργότερα, στις 31 Δεκεμβρίου, στο Gazarte (Boυτάδων 36), οι «Penny & The Swingin' Cats» μαζί με την «The Great Big Band», μια ομάδα 15 μουσικών, υπόσχονται ην τελευταία βραδιά του χρόνου μια συναυλία γεμάτη από τη μουσική των big bands του μεσοπολέμου και την ατμόσφαιρα του Savoy ballroom του Harlem!

Οι «Penny & The Swingin' Cats» είναι ένα όνομα συνώνυμο των πιο αστραφτερών live, ένα συγκρότημα που αναλαμβάνει σε κάθε live να μας ταξιδέψει σε περασμένες δεκαετίες, τότε που το swing και το rockabilly κυριαρχούσαν στις πίστες (πληροφορίες - κρατήσεις στο τηλ. 210 3460347).

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top