Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Διαγωνισμό προκηρύσσουν οι εκδόσεις Κέδρος με αφορμή τα 90 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

11:01 π.μ.

Ένα ταξίδι στη Σμύρνη με ξεναγό τον Ευάγγελο Μαυρουδή, τον συγγραφέα της μυθιστορηματικής τριλογίας «Επιστροφή στη Σμύρνη», προσφέρουν οι εκδόσεις Κέδρος στους νικητές του διαγωνισμού «Επιστροφή στη Σμύρνη».


Μια αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι το μόνο που απαιτείται. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση στο σάιτ του Κέδρου ως τις 30 Σεπτεμβρίου. Κατόπιν κλήρωσης, θα αναδειχθούν δύο νικητές, που θα κερδίσουν ο καθένας από ένα ταξίδι στη Σμύρνη για δύο άτομα. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί από τις 26 ως τις 29 Οκτωβρίου, με τη φροντίδα του Τravel Plan.

Ο συγγραφέας θα συνοδεύσει τους νικητές στις γειτονιές και στους δρόμους της σύγχρονης Σμύρνης ξεναγώντας τους ταυτόχρονα στη Σμύρνη του 19ου αιώνα, την πόλη-αφετηρία των μυθιστορημάτων του Η θάλασσά μας, Ittihat ve terakki, Φως εξ Ανατολών, από την οποία ξεκινά η προσωπική ιστορία των ηρώων του που το νήμα της φτάνει στην Αθήνα των τελών του 20ού αιώνα, εν μέσω πολιτικών και στρατιωτικών γεγονότων, πολέμων και καταστροφών που σημάδεψαν την Ελλάδα και τον κόσμο.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top