Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ελεύθερο Εργαστήρι Μουσικής Παιδείας

5:46 π.μ.

Ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Μουσικής» οργανώνει δύο θεματικούς κύκλους σεμιναρίων με τη συμμετοχή πανεπιστημιακών και σκοπό να προσφέρει στο ευρύ κοινό τη δυνατότητα επιμόρφωσης στο χώρο της Μουσικής

«ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ» ονομάζεται ο νέος θεσμός που εγκαινιάζει τον Οκτώβριο ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Μουσικής», με σκοπό να προσφέρει στο ευρύ κοινό τη δυνατότητα επιμόρφωσης στο χώρο της Μουσικής, μέσα από τη δωρεάν παρακολούθηση ειδικών σεμιναρίων που θα παρουσιάζουν διακεκριμένοι εισηγητές.

Τα σεμινάρια θα διεξάγονται, σύμφωνα με το πρόγραμμα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από τις18:00 έως τις 20:00, στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη», η οποία θα προσφέρει την υποστήριξη και το πολύτιμο αρχειακό της υλικό.

Για την παρακολούθηση κάθε κύκλου σεμιναρίων είναι μόνον απαραίτητη η εγγραφή των ενδιαφερομένων εντός ορισμένης προθεσμίας. Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις ειδικών γνώσεων, ηλικίας ή δικαιολογητικών. H φοίτηση θα είναι δωρεάν.

Οι εγγραφές για τον πρώτο θεματικό κύκλο ξεκινούν στις 15 Σεπτεμβρίου 2011 και γίνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.mmb.org.gr και www.sfm.gr ή στο χώρο της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κατά τις ώρες λειτουργίας της.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top