Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Τριήμερο τζαζ μουσικής στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

7:56 π.μ.

Αρχές Δεκεμβρίου η τζαζ γιορτάζει στη Μικρή Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Οι δημιουργικές συγκλίσεις μεταξύ Ελλήνων και διεθνών τζαζιστών πραγματοποιείται την Παρασκευή 6, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, για τρίτη συνεχή χρονιά με ένα μείγμα ανατολικών και δυτικών επιρροών όπου κυριαρχούν οι αυτοσχεδιαστικές εκφράσεις όπως επίσης οι ακουστικοί και ηλεκτρικοί ήχοι.


Στο Πανόραμα Ελληνικής Τζαζ βαλκανικοί ήχοι, σύγχρονοι απόηχοι του third stream και ελεύθερος αυτοσχεδιασμός δημιουργούν ένα πλούσιο τζαζ παζλ. Η ανατολή συναντά τη δύση στην σύμπραξη του Τάκη Μπαρμπέρη με τον τουρκοσουηδό παραγωγό και συνθέτη Ιλάν Ερσαχίν, ο Σάμι Αμίρης ανοίγει μουσικούς διαλόγους με τον τρομπετίστα Ρεξ Ρίτσαρντσον ενώ τέλος ο Κώστας Θεοδώρου συναντά και συναντιέται με τον Βρετανό τρομπετίστα Τομ Αρθουρς. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Δημήτρης Τρίκας.


Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top