Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Τζορτζ Κλούνεϊ - Το αγαπημένο παιδί της αμερικανικής Αριστεράς

8:42 π.μ.

«Τα τελευταία χρόνια ο κυνισμός έχει νικήσει την ιδεολογία» δήλωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στο Φεστιβάλ Βενετίας. «Εχουμε απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον, το χρήμα κυριαρχεί ως μοναδική αξία στη ζωή μας και οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι αφήνοντας τους φτωχούς στη μοίρα τους.Στην Αμερική, όπως και στον υπόλοιπο κόσμο,ζούμε όντως μια κρίση- και δεν εννοώ μόνο την οικονομική.Αυτή όμως δεν είναι παρά μια προσωρινή κατάσταση.Θα τη διορθώσουμε.Είμαι αισιόδοξος,τα πράγματα θα καλυτερέψουν. Δεν υπάρχει περίοδος στην ιστορία της ανθρωπότητας που να μην έχει στιγματιστεί από κάποια κρίση,αλλά όλες οι κρίσεις τελικά ξεπερνιούνται».

Ο αγαπημένος πενηντάρης της μεγάλης οθόνης, ο πάλαι ποτέ δρ Ρος της τηλεoπτικής σειράς «Στην εντατική», δεν κόπιασε και τόσο στο να γίνει ξανά το πρόσωπο της ημέρας στο Λίντο. Ολοι γι΄ αυτόν μιλούσαν: από σύσσωμο τον δημοσιογραφικό κόσμο ως τις γιαγιάδες στα καφέ της λεωφόρου Σάντα Μαρία Ελιζαμπέτα του Λίντο που αντιδικούσαν για τη σεξουαλικότητά του. Ο πρόσφατος χωρισμός του από την Ελιζαμπέτα Κανάλις δεν έπεσε στο τραπέζι της συζήτησης την περασμένη Τετάρτη στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του φεστιβάλ, όπου στο παρελθόν... ως και προτάσεις γάμου είχε δεχθεί ο Κλούνεϊ- την πρώτη φορά από γυναίκα και πρόπερσι από άνδρα.

Αναλυτικά
http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=417764

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top