Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Dub Incorporation στην Τεχνόπoλις

2:16 π.μ.


Μια από τις κορυφαίες μπάντες της reggae μουσικής σκηνής, οι Dub Incorporation επιστρέφουν στην Αθήνα για μία εκρηκτική εμφάνιση.

Πρόκειται για μια μπάντα φίλων που ένωσαν το πάθος τους για τη μουσική, με καλογραμμένους στίχους, ρυθμό, υπέροχες εναρμονισμένες φωνές και μοναδική ενέργεια. Με το κοινό συστήθηκαν για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του ’90 φέρνοντας μια πνοή φρέσκου αέρα στα δεδομένα της μέχρι τότε γαλλικής σκηνής. Ήδη μετρούν δεκατρία χρόνια αμέτρητων εμφανίσεων σε Γερμανία, Σουηδία, Πολωνία, Ιταλία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία κά, καταφέρνοντας κάθε φορά αβίαστα να γίνονται "ένα" με το κοινό τους, όπου κι αν το συναντούν.

Οι μουσικές επιρροές των μελών είναι πολλές και διαφορετικές, κάτι που εξηγεί και την αυθεντική τους μουσική στην οποία συνυπάρχουν στοιχεία από παραδοσιακές μελωδίες, hip hop, electro-dub και dancehall.

Το πρώτο τους άλμπουμ «Diversité» κυκλοφόρησε το 2003, καθιερώθηκαν με το «Dans le décor» το 2005, ενώ επιβεβαίωσαν τις φήμες ότι αποτελούν το καλύτερο συγκρότημα της γαλλικής reggae με το άλμπουμ «Afrikya» το 2008, το οποίο απέσπασε και το πρώτο βραβείο στα «Web Reggae Awards» της ίδιας χρονιάς. Το 2010 επανήλθαν με το καινούριο άλμπουμ «Hors contrôle», που αποτελεί έναν συνδυασμό όλων των στοιχείων για τα οποία είναι γνωστοί οι Dub Inc., roots reggae κομμάτια και επαναστατικό πνεύμα.

Τη βραδιά θα ανοίξει το ελληνικό οκταμελές συγκρότημα Fundracar.

Σημεία προπώλησης:

Metropolis, Public, Ticket House και www.ticketservices.gr

ΠΟΥ
Τεχνόπολις, Κεντρική αυλή, Πειραιώς 100, Γκάζι, Αθήνα
ΠΟΣΟ
Προπώληση: €25 Ταμείο: €30
ΠΟΤΕ
7 Σεπτεμβρίου 2011, 21: 30 * Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top