Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Τζαζ φεστιβάλ ...τσέπης με μεγάλα ονόματα

8:17 π.μ.

Το πρώτο Loft της Αθήνας, το lof του 4ου ορόφου της οδού Κολωνού 12-14 στο Μεταξουργείου, που φιλοξένησε το παλαιότερο στούντιο ηχογραφήσεων στην πόλη, το "Μουσική και Μουσικοί", αντοίγει τις πόρτες και πάλι ύστερα από 30 χρόνια για να φιλοξενήσει σήμερα, το Σάββατο και την Κυριακή (9μ.μ.), το "Loft Jazz Festival", ένα μουσικό φεστιβάλ τσέπης εμπνευσμένο από την ιδιαίτερη ιστορία του χώρου, με γνωστά ελληνικά τζάζ σχήματα της τζαζ, αλλά και ποίηση, περφόρμανς, εικαστικά και εκλεκτή καλεσμένη την Μαρία Φαραντούρη.



Το Φεστιβάλ ανοίγουν σήμερα oι "Ηarris Lambrakis quartet" (9μ.μ.), "Kontrafouris Baby Trio" (10μ.μ.) και Γιώργος Παλαμιώτης με τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμασάκη αφηγητή (11μ.μ.). Το Σάββατο θα τραγουδήσει η Μαρία Φαραντούρη ενώ θα παίξουν επίσης το κουαρτέτο της Φένιας Παπαδόδημα (9μ.μ.), το "Τakis Barberis Group" (10μ.μ.), και ο Κώστας Αναστασιάδης με το το γκρούπ του (11μ.μ.) ενώ την Κυριακή τη σκυτάλη παίρνουν οι "Nassia's Soulful quartet" (9μ.μ.), "The Wonderfall quartet" (10μ.μ.) και "The Next Step quintet plays the music of Radiohead" (11μ.μ.).
Και τις τρεις ημέρες εκτός από τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη με ποίηση συμμετέχουν οι περφόρμερς Gozde Atalay Kokkoris και Παναγιώτης Κόκκορης και οι εικαστικοί Ζωή Πυρίνη και Ειρήνη Τριανταφυλλίδη.


Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top