Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Το νέο μουσικό στέκι της πόλης

9:04 π.μ.

Πάνω από 30.000 τίτλοι βρίσκονται ήδη τοποθετημένοι στο νέο κατάστημα, τριών επιπέδων που άνοιξε ο ΙΑΝΟS στην Αθήνα, στο γνωστό σημείο της Σταδίου 24.

Πρόκειται για τον Μουσικό Ιανό, το νέο μουσικό στέκι της πόλης, για μυημένους μουσικόφιλους αλλά και για νέους εξερευνητές του απέραντου αυτού κόσμου.Το σύνολο της ελληνικής και ξένης δισκογραφίας, βινύλια, συλλεκτικές εκδόσεις, μουσικά βιβλία, DVD και όλα τα απαραίτητα μουσικά gadgets για τους λάτρεις της μουσικής.


Ο Ιανός εγκαινιάζει το νέο του κατάστημα με μια μεγάλη λαμπερή μουσική γιορτή. Για δύο ημέρες την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Ιουνίου, μια σειρά εκπλήξεων περιμένουν τους επισκέπτες.

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 20 Ιουνίου μοναδικοί καλλιτέχνες, αγαπημένα συγκροτήματα, ανερχόμενοι και ταλαντούχοι τραγουδιστές και εναλλακτικές μπάντες θα υπογράψουν CD, θα μας αφιερώσουν το αγαπημένο τους τραγούδι και θα συνομιλήσουν με τους παραγωγούς των ραδιοφώνων που θα εκπέμπουν ζωντανά από το νέο μουσικό στέκι της Αθήνας.

Το Σάββατο 21 Ιουνίου η γιορτή θα συνεχιστεί στο υπαίθριο live stage του Ιανού, συμμετέχοντας στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής με ένα ολοήμερο non-stop live party στη Σταδίου.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top