Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Έφυγε ξαφνικά η ψυχή των Πυξ Λαξ, Μάνος Ξυδούς

2:25 π.μ.



Η καρδιά πρόδωσε αργά χθες βράδυ τον αφανή ήρωα των Πυξ Λαξ, στιχουργό και συνθέτη, Μάνο Ξυδούς. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια προβλήματα με την καρδιά του. Χθες βράδυ κι ενώ βρισκόταν σε γύρισμα εκπομπής του Σκάι, αισθάνθηκε δυσφορία και αναγκάστηκε ν΄ αποσυρθεί στο καμαρίνι του. Όμως, η κατάστασή του δεν βελτιώθηκε. Αντιθέτως, εμφάνισε λιποθυμικές τάσεις και οι συνεργάτες του χρειάστηκε να καλέσουν ασθενοφόρο. Κατά τη μεταφορά του από το Φάληρο στο Τζάνειο νοσοκομείο υπέκυψε από ανακοπή καρδιάς. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο Μάνος Ξυδούς «κρυβόταν» πίσω από τους στίχους και τις μουσικές των περισσοτέρων τραγουδιών του συγκροτήματος Πυξ Λαξ (τα άλλα μέλη ήταν ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας) που άφησε τη δική του εποχή τα τελευταία είκοσι χρόνια στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας μας.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top