Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Προτάσεις

7:22 π.μ.

Sat, 1 May
DJANGOFEST/1ο Gypsy Jazz Fest /«100 χρόνια Django Reinhardt»

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη γέννηση του Django Reinhardt, οι μουσικοί, που με αγάπη ασχολούνται με αυτό το είδος στην Ελλάδα, συγκεντρώθηκαν και αποφάσισαν με κοινή προσπάθεια κι επιμέλεια να πραγματοποιήσουν μια «γιορτή» αφιερωμένη στον Django Reinhardt και τη gypsy jazz.
Στο φεστιβαλ θα συμμετάσχουν επτά σχήματα από όλη την Ελλάδα -όλα με ενεργή παρουσία στο μουσικό χώρο- το dj set των Swing Riot! και η ομάδα χορού Athens Swing Cats.
www.myspace.com/djangofestathens2010
Τιμή εισητηρίου:12 ευρώ

Fri, 7 May
B.D.FOXMOOR Live & Παρουσίαση του "LA BRUJA MUERTA"

Έχει ξεκινήσει η προπώληση στο δισκοπωλείο "Τζίνα" - Πανεπιστημίου 57
Τιμή προπώλησης: 12 ευρώ
Τιμή στην είσοδο: 15 ευρώ.
Πληροφορίες στο τηλ. 2104022413

Sat, 8 May
THE LAST DRIVE (NIMA PRODUCTIONS)

Ο Μάιος πλησιάζει και για τους αμετανόητους φίλους του Rock’n’Roll στη χώρα μας αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα, τα τελευταία χρόνια: οι Last Drive, live, στο Gagarin 205 Live Music Space! Η σπουδαιότερη μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια rock σκηνή επιστρέφει για τέταρτη φορά στον χώρο όπου πραγματοποίησε την επανεμφάνισή της πριν από τρία χρόνια - με ένα ανεπανάληπτο τριπλό sold out – και έκτοτε τιμάει με την παρουσία της ανελλιπώς, πάντα τον ίδιο μήνα!
η τιμή του εισιτηρίου παραμένει, όπως όλα αυτά τα χρόνια, στα 15 ευρώ. Η προπώληση γίνεται στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42 / τηλ. 210 3608366) και το www.ticketpro.gr.


Fri, 14 May
ΚΟΡΕ ΥΔΡΟ (Inner Ear/NiMa Productions)

Δυόμισι ολόκληρα χρόνια μετά την ψυχοβγαλτικά αψυχολόγητη τελευταία τους ζωντανή εμφάνιση και αφού μεσολάβησε ένα πρωτοφανές «ντόμινο» αποχωρήσεων και η κυκλοφορία ενός δίσκου που φιλοδόξησε υποσυνείδητα να διχάσει, αφήνοντας όμως τους δημιουργούς του με τη γλυκιά γεύση της πιο ολοκληρωμένης κατάθεσής τους μέχρι στιγμής, οι Κόρε. Ύδρο., μετά από απεγνωσμένες εκκλήσεις εξωτερικών αλλά και εσωτερικών φωνών, αποφάσισαν να επιστρέψουν στο συναυλιακό παρκέ, και μάλιστα στο χώρο (Gagarin 205) με τον οποίο έχουν συνδέσει το σχετικό όνομά τους, για μία και μοναδική εμφάνιση.
τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ


Sat, 15 May
TRANSMISSION 30 YEARS "WITH" IAN CURTIS (PURE+NEW DARK AGE)

Mε αφορμή αυτή την επέτειο, οι ομάδες PURE και NEW DARK AGE διοργανώνουν, το Σάββατο, 15 Μαϊου στο GAGARIN 205 Live Music Place, το Transmission, ένα tribute party event, αφιερωμένο στον μεγάλο Ian Curtis και τη μουσική παρακαταθήκη των Joy Division.

Thu, 20 May
FIREHOUSE (U.S.A.) BONFIRE (Germany) HARDCORE SUPERSTAR (Sweden)

Νέα ώρα έναρξης: 20:00
τιμή εισιτηρίου 38e

Sun, 23 May
GIL SCOTT HERON (On Stage)

Ο 60χρονος bluesman Gil Scott-Heron. Ο επονομαζόμενος και «godfather of rap». Ένας αυθεντικός ποιητής, ένας θρύλος της μουσικής που κυκλοφόρησε νέο υλικό μετά από 13 χρόνια και έρχεται για πρώτη φορά στην χώρα μας, στις 23 Μαίου, για μία μοναδική συναυλία στο Gagarin 205.
Προπώληση εισιτηρίων: 35 euro
Ταμείο: 40 euro


Sat, 29 May
FIELDS OF THE NEPHILIM (DARK SIDE)

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 40 ΕΥΡΩ
ΤΑΜΕΙΟ 45 ΕΥΡΩ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ DARK SIDE RECORDS 2103848353

Sun, 30 May
BOLT THROWER + SUICIDAL ANGELS + INVERACITY

Ώρα έναρξης: 20:00
Τιμή εισιτηρίου: 20 Ευρώ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
http://www.gagarin205.gr/

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top