Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ψάχνει «στιγµιότυπα ζωής» για ντοκιµαντέρ

5:48 π.μ.

Το νέο κινηµατογραφικό εγχείρηµα του Ρίντλεϊ Σκοτ (φωτογραφία) είναι η δηµιουργία ενός ντοκιµαντέρ µεγάλου µήκους µε στιγµιότυπα από τη ζωή απλών ανθρώπων. Ο σκηνοθέτης απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση ώστε όποιος θέλει µπορεί _ µέσω ΥouΤube _ να ανεβάσει κλιπάκια µε στιγµιότυπα από τη ζωή του. Εκείνος, σε συνεργασία µε τον σκηνοθέτη του πολιτικού θρίλερ «Κατάσταση των πραγµάτων» Κέβιν ΜακΝτόναλντ και το ΥouΤube, θα συγκεντρώσει το υλικό και θα του δώσει ενιαία µορφή. Τα κλιπάκια, για όσους ενδιαφέρονται να συµµετάσχουν στη διαδικασία, θα πρέπει να περιλαµβάνουν στιγµές της ζωής τους από µία συγκεκριµένη ηµέρα, την 24η Ιουλίου.

Ο Σκοτ σκοπεύει να παρουσιάσει την ταινία µε τίτλο «Life in a Day» στο φεστιβάλ κινηµατογράφου του Σάντανς. Μάλιστα, τα ονόµατα όσων το υλικό θα αξιοποιηθεί στην τελική κόπια θα εµφανίζονται στα στοιχεία µε τους συντελεστές ως συν-σκηνοθέτες και 20 από αυτούς θα ταξιδέψουν ώς την πόλη Παρκ της Γιούτα όπου από 20 έως 30 Ιανουαρίου 2011 θα διεξαχθεί _ ως συνήθως _ το φεστιβάλ. Το φιλµ «Life in a Day» θα µπορεί επίσης να το δει όποιος θέλει δωρεάν από το ΥouΤube. «Η ταινία είναι µια χρονοκάψουλα που θα διηγείται στις επόµενες γενιές πώς ήταν τα πράγµατα στον κόσµο στις 24 Ιουλίου 2010» λέει ο Μακ Ντόναλντ, που θα σκηνοθετήσει την παραγωγή. «Είναι ένα µοναδικό πείραµα συµµετοχικής κινηµατογράφησης και τι καλύτερο από το να συγκεντρώσει άφθονο οπτικοακουστικό υλικό ενεργοποιώντας την παγκόσµια διαδικτυακή κοινότητα».

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top