Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Οι Cranberries στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων στις 14 Ιουλίου

6:25 π.μ.


Στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων ανεβαίνουν στις 14 Ιουλίου οι Cranberries, ενωμένοι για πρώτη φορά έπειτα από επτά χρόνια. Η Ντολόρες Ο'Ριόρνταν και τα μέλη του ιρλανδικού συγκροτήματος έρχονται στην Ελλάδα για μία ξεχωριστή συναυλία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Το Σεπτέμβριο του 2009 στη Νέα Υόρκη η Ντολόρες Ο'Ριόρνταν και όλα τα επίσημα μέλη των Cranberries ενώθηκαν για πρώτη φορά έπειτα από επτά χρόνια για μία περιοδεία-αναδρομή στις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Στις αρχές του 2009 η Ντολόρες Ο'Ριόρνταν τιμήθηκε από το Trinity College του Δουβλίνου και έπαιξε ένα live set με τους Νόελ και Μάικ Χόγκαν. Εκεί ήταν η πρώτη φορά που τα πρώην βασικά μέλη των Cranberries σναντήθηκαν για πρώτη φορά έπειτα από επτά χρόνια.

«Αποφάσισα να ξαναενωθώ με όλα τα πρώην μέλη των Cranberries, να γράψουμε καινούρια τραγούδια και να περιοδεύσουμε ερμηνεύοντας τις μεγάλες μας επιτυχίες, αλλά και τραγούδια από τις δικές μου δουλειές. Θα χαρώ πολύ να σας δω όλους εκεί έξω» δήλωσε η Ντολόρες Ο'Ριόρνταν.

Η αμερικανική περιοδεία τους ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2009 και από τον Μάρτιο του 2010 εμφανίζονται σε όλη την Ευρώπη.

Το διάστημα που οι Cranberries είχαν κάνει μία παύση ακολουθώντας ο καθένας το δρόμο του, η Ντολόρες Ο'Ριόρνταν κυκλοφόρησε τον προσωπικό της δίσκο με τίτλο No Baggage. Σε αυτόν τον δίσκο, η ξεχωριστή φωνή της Ντολόρες επιστρέφει πιο δυνατή και πιο δουλεμένη από ποτέ.

«Έχω να νιώσω κάτι τόσο δικό μου, από τότε που γράψαμε τον δεύτερο δίσκο των Cranberries» έχει δηλώσει η ίδια για το No Baggage.

«Υπάρχουν στιγμές που εξομολογείσαι και αντιμετωπίζεις τα πραγματικά σου συναισθήματα. Ο καθένας στην πορεία της ζωής του έζησε φρικτές στιγμές που τότε πίστευε πως δε μπορεί να αντιμετωπίσει. Με αυτόν τον δίσκο προσπαθώ να εκφράσω πως όσο κι άσχημα αν φαίνονται τα πράγματα, η πραγματικότητα διαφέρει…» αναφέρει.

Πιο πίσω, στην καριέρα των Cranberries οι επιτυχίες ήταν μεγάλες.
Με το Linger στο τιμόνι, το πρώτο άλμπουμ των Cranberries με τίτλο Everybody Else Is Doing It κατέκτησε το βρετανικό Νο 1.

Το No Need to Argue ωστόσο ήταν ο δίσκος που καθιέρωσε τη μπάντα με επιτυχίες όπως το Zombie, το Ridiculous Thoughts, και το Ode to My Family.

Ο δεύτερος δίσκος τους έγινε επτά φορές πλατινένιος στην Αμερική και πέντε φορές πλατινένιος στην Ευρώπη, κατακτώντας το νούμερο ένα στα charts πολλών χωρών.

Οι Cranberries έχουν στο ενεργητικό τους τέσσερα top 20 Billboard albums, οκτώ hit singles και πάνω από 40.000.000 πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.

Η τιμή του εισιτηρίου για τη συναυλία που διοργανώνει η Eleven Concerts ανέρχεται στα 45 ευρώ. Τα 1.000 πρώτα εισιτήρια θα διατεθούν στην τιμή των 40 ευρώ.

Εισιτήρια πωλούνται: www.elevenconcerts.com και στο 211 7300211

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top