Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

"Διαβάζω" για το καλοκαίρι

3:08 π.μ.

Με πλήθος βιβλιοπροτάσεων για το καλοκαίρι κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού "Διαβάζω". Περισσότερα από 170 βιβλία παρουσιάζονται στις σελίδες του δίνοντας την ευκαιρία στους αναγνώστες να έχουν μια καλή εικόνα πριν επισκεφθούν τα βιβλιοπωλεία για τις καλοκαιρινές τους επιλογές. Εκτός αυτών, οι αναγνώστες μπορούν να πληροφορηθούν για τις ιδιωτικές εκδόσεις και οι εκτός Θεσσαλονίκης να γνωρίσουν τον περίφημο "Λοξία" το γνωστό παλαιοβιβλιοπωλείο - καφενείο της Θεσσαλονίκης που με τον καιρό εξελίχθηκε σε ταβερνάκι.

Παράλληλα, ο καθηγητής αστρονομίας στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνας, Κρις Ιμπί, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του "Το ζωντανό Σύμπαν", μιλά για τα όρια της ανθρώπινης γνώσης, την τεχνητή νοημοσύνη, αλλά και την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Ο αναγνώστης θα βρει επίσης όλες τις μόνιμες στήλες του περιοδικού, σχόλια και απόψεις για όσα συμβαίνουν στον χώρο του βιβλίου.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top