Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Guns N'Roses και Red Hot Chilly Peppers στο πάνθεον του ροκ

9:29 π.μ.


Οι Guns N' Roses, οι Beastie Boys και οι Red Hot Chili Peppers θα συμπεριληφθούν στο Rock and Roll Hall of Fame του 2012.

Μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone, ο Άντονι Κιέντις, τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers είπε ότι έμαθε τα νέα στη διάρκεια της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, δηλώνοντας ότι «Πήρα τον μπαμπά μου τηλέφωνο και έκλαψα» είπε στο περιοδικό.

«Το πιο συγκινητικό θέμα για μένα ήταν το να σκέφτομαι τον (κιθαρίστα των Red Hot Chili Peppers που πέθανε) Χίλελ Σλόβακ. [...] Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος που έπιασε μια κιθάρα τη δεκαετία του 1970 και δεν κατάφερε να επιζήσει της δεκαετίας του 1980 και τώρα τιμάται για την ομορφιά του. Με κάνει να σκέφτομαι πόσο αγαπάμε αυτό που κάνουμε, πόσο πολύ εγώ και ο Φλι αγαπιόμαστε. Έχουμε παραμείνει μαζί στα καλά και στα κακά και θέλουμε να συνεχίσουμε και να κάνουμε αυτό που κάνουμε» είπε.

Παράλληλα, σε συνέντευξή του σε γνωστό βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, ο Αξλ Ρόουζ των Guns N' Roses δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εμφανιστούν με την αρχική τους σύνθεση για την είσοδο τους στο Hall Of Fame.

Η 27η τελετή για την είσοδο των καλλιτεχνών στο Hall of Fame θα γίνει στις 14 Απριλίου στο Κλίβελαντ.

Δείτε τα βιντεοκλίπ http://www.tanea.gr/politismos/article/?aid=4678569

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top