Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Αλέξανδρος Δελμούζος» - Αυτά τα Χριστούγεννα, μαζί!

11:44 μ.μ.

Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης «Α. Δελμούζος» να διοργανώσει εκδήλωση με ζητούμενο την οικονομική στήριξη μαθήτριας Δημοτικού Σχολείου, της ο οποίας η οικογένεια δίνει καθημερινό αγώνα για την αποκατάσταση της σοβαρά κλονισμένης υγείας της και αξιέπαινη είναι και την υποστήριξη όλων μας αξίζει.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, ώρα 20.00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Γέρακα (Κλειτάρχου & Αριστείδου).

Θα τραγουδήσουν, η Μαριέττα Δελώτη και ο Κωνσταντίνος Τζέμος με την Ιουλία Τζαννετουλάκου στο πιάνο, θα χορέψουν οι χορευτές του μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Μάγδα Λαγογιάννη και Πέτρος Κουρουπάκης, θα ακουστούν κρητική λύρα από τη Χριστιάνα Κατσέλη και ταμπουράς με δοξάρι από τον Γιάννη Οικονομίδη και τέλος, θα απαγγείλουν μελωδικές συνθέσεις, οι παιδικές χορωδίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου και της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης υπό τη διεύθυνση της κ. Μαριάννας Φερετζάκη.

Στην αφήγηση θα είναι ο ηθοποιός κ. Γιάννης Υφαντής.

Γενική είσοδος 3 ευρώ.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top