Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Η Ιστορία μας μετά μουσικής

7:03 π.μ.

ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ γεμάτη Μίκη Θεοδωράκη. Με τα τραγούδια του. Την ιστορία του. Την Ιστορία της Ελλάδας. Από τη Μικρασιατική καταστροφή, τη δικτατορία του Μεταξά, τον αγώνα του ΕΑΜ, την εξορία στη Μακρόνησο, τα Δεκεμβριανά, τον Λαμπράκη, τον Πέτρουλα, τη Ζάτουνα, έως τα σημερινά Μνημόνια.


 Η μουσική παράσταση «Ποιος τη ζωή μου...», που παρουσιάζεται στο Μπάντμιντον, είναι ένα ταξίδι στο χρόνο της νεότερης Ελλάδας από το 1922 και τη Μικρασιατική καταστροφή μέχρι τις μέρες μας, μέσα από 50 τραγούδια-σταθμούς του Μίκη Θεοδωράκη.
Είκοσι οκτώ ηθοποιοί και χορευτές, τέσσερις τραγουδιστές, οι Γρηγόρης Βαλτινός, Φιλαρέτη Κομνηνού, Αρης Λεμπεσόπουλος, Ελισάβετ Μουτάφη, Κώστας Μακεδόνας, Γιώτα Νέγκα και Κώστας Θωμαΐδης και 12 μουσικοί θα ερμηνεύουν από τον Επιτάφιο έως το Κάντο Χενεράλ. Το σενάριο και η σκηνοθεσία της παράστασης είναι του Θέμη Μουμουλίδη.
Κάθε Τετάρτη και Κυριακή στις 20.00. Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο: 20.45.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top