Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Troll Festival: Το μεγάλο πάρτι της ελληνικής μουσικής την 1η Ιουνίου

6:32 π.μ.

Μετά από δύο επιτυχημένα festival μέσα σε διάστημα 1,5 έτους, επιστρέφει στο σημείο απ' όπου ξεκίνησε, την Αρχιτεκτονική σε μια βραδιά που αναμένεται να αρχίσει στις 20:00 και κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει.

Στο καλοκαιρινό αυτό πάρτι συμμετέχει κυρίως η νέα γενιά της ελληνικής μουσικής και τραγουδιού. Το πρόγραμμα του Troll Festival περιλαμβάνει τις εξής εμφανίσεις: Χρήστος Θηβαίος & Mr. Highway Band, Gad., GrooMZ (Gaudy, Rous, Μουζουράκης), Χριστόφορος Ζαραλίκος (Stand Up Comedy), Βαγγέλης Μαρκαντώνης, Pulse., Picos Apicos & The Pina Coladas. Παλαιότερα και νεότερα σχήματα της Ελληνικής Σκηνής με διαφορετικές μουσικές τάσεις, συγκλίνουν στο μουσικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού με την «κωδική ονομασία» Troll FestivaL.

Χρήστος Θηβαίος & Mr. Highway Band
Την τρέχουσα σεζόν συνεργάστηκε με τους Mr. Highway Band, αγγλόφωνο ελληνικό συγκρότημα, σε μια σειρά παραστάσεων που δεν λείπουν τα στοιχεία της ροκ και μπλουζ μουσικής. Ενα σχήμα που συγκαταλέγεται και όχι αδίκως από τα πλέον ενδιαφέροντα της σεζόν

Gad.
Οι Gad. είναι ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της αγγλόφωνης σκηνής. Ανεβαίνουν στη σκηνή της Αρχιτεκτονικής με νέο δίσκο στις αποσκευές τους χωρίς φυσικά να έχουν ξεχάσει να φέρουν μαζί τους και τους δύο προηγούμενους.

GRooMZ
Η μπάντα έκπληξη της χρονιάς, δεν θα μπορούσε να λείπει από το TrollFestivaL. Την αποτελούν οι Gaudy, Rous και Πάνος Μουζουράκης. Τρεις τραγουδοποιοί που αποφάσισαν να ενώσουν όχι μόνο τα τραγούδια τους αλλά και την άποψή τους στη μουσική.

Χριστόφορος Ζαραλίκος (Stand Up Comedy)
Ραδιοφωνικός Παραγωγός, παρουσιαστής στην τηλεόραση, ηθοποιός και βέβαια ένας από τους καλύτερους κωμικούς στη σκηνή του stand up comedy. Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος θα προσθέσει με το πρόγραμμα του μια ισχυρή δόση γέλιου σε μια βραδιά στην οποία δεν θα λείπει τίποτα.

Βαγγέλης Μαρκαντώνης
Έχει πολλά χρόνια και πολλά live «στην πλάτη του» με την Ανοιχτή Θάλασσα. Εδώ και περίπου 3 χρόνια συνεχίζει solo καριέρα και ομολογουμένως τα καταφέρνει μια χαρά. Απόδειξη ο πρώτος του προσωπικός δίσκος με τίτλο «Ξένη γη».

Pulse.
Το TrollFestval αγαπάει τα νέα συγκροτήματα και έχει σαν αρχή του να δίνει χώρο σε κάποια από αυτά σε κάθε διοργάνωση του. Οι Pulse. βρίσκονται λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου, αλλά έχουν κάνει ήδη αίσθηση με το τραγούδι «Confessions»

Picos Apicos & The Pina Coladas
Κάθε καλό Hangover, πρέπει να ακολουθεί ένα «γερό» ξενύχτι. Γι' αυτό το λόγο στο TrollFestivaL, αποφάσισε να κάνει ένα τρελό και μεγάλο after show party. Θα ανέβουν τελευταίοι στη σκηνή της Αρχιτεκτονικής και θα μείνουν εκεί μέχρι να σταματήσει ο χορός.

Τιμές εισιτηρίων:
10 ευρώ (στο ταμείο της Αρχιτεκτονικής την ημέρα του live)
Προπώληση δεν υπάρχει, μπορείτε όμως να κάνετε κράτηση του εισιτήριου σας, όπως και αναμνηστικών του trollradio. gr αν συμμετέχετε στην προσπάθεια του trollradio στο groopio, ακολουθώντας το παρακάτω link:

Πληροφορίες
Official site: www.trollfestival.gr
Twiter: twitter.com/TrollFestivalGR
Αρχιτεκτονική Live Stage | Ελασιδών 6, Γκάζι (από Πειραιώς 116)
Tel: 210 9014428/210 3420842 - 678185871

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top