Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Στο κόσμο του διαδικτύου

8:00 π.μ.

Οι φωτογράφοι
του κινήματος


www.fotograccion.org

Φωτογραφική ομάδα από την Μαδρίτη, που στηρίζεται στη φιλοσοφία της αυτοδιαχείρισης και στις οριζόντιες δράσεις των μελών της για να κάνει πολιτικό ακτιβισμό, χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία ως ένα ανατρεπτικό εργαλείο του κοινωνικού μετασχηματισμού. Στόχος τους είναι μέσω του διαδικτύου, προβολών και εκθέσεων να δώσουν πληροφορίες σχετικές με τις ποικιλόμορφες δράσεις κοινωνικών κινημάτων, δικτύων, οργανώσεων κλπ, προωθώντας την αντιπληροφόρηση απέναντι στις ελεγχόμενες και εμπορευματοποιημένες πληροφορίες των κυρίαρχων μέσων.

Το Θέατρο
των Καταπιεσμένων


www.theatredelopprime.com


Γνωρίστε το «Θέατρο των Καταπιεσμένων», μια συλλογικότητα διαδραστικού θεάτρου που
από το 1996 λειτουργεί ανοιχτά για το κοινό στο Παρίσι, συνδέοντας την τέχνη με την καθημερινή κοινωνική παρέμβαση. Το Θέατρο των Καταπιεσμένων υποστηρίζεται αφιλοκερδώς από μια ομάδα καλλιτεχνών και τεχνικών που υπερασπίζονται τη σύγχρονη δημιουργία, κάνουν μαθήματα, εργαστήρια και παραστάσεις, ενώ συμμετέχουν σε διάφορα θεατρικά φόρουμ και σε ποικίλες δράσεις αλληλεγγύης σε μετανάστες, φοιτητές, άστεγους, καταληψίες, κ.λπ.


Έξω οι ναζί από το χέβι μέταλ

www.metalheadsagainstracism.org

Οι «μεταλλάδες κατά του ρατσισμού» είναι μια ένωση συγκροτημάτων του χέβι μέταλ, που είναι άρρωστοι από τη διείσδυση ρατσιστών και νεοναζί στην Metal σκηνή, που ως μια μορφή τέχνης νιώθει αγάπη για την ελευθερία και είναι πάντα αντίθετη με τις φασιστικές ιδέες και πρακτικές. Σε μια εποχή που αρκετές μπάντες χρησιμοποιούν ναζιστικά σύμβολα σε άλμπουμ και στην σκηνή, γνωρίστε τα δεκάδες συγκροτήματα που δηλώνουν ότι γουστάρουν την πολυπολιτισμικότητα και απεχθάνονται τα ναζιστικά αποβράσματα.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top