Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Οι φωτογραφίες ενός "επικίνδυνου" διαδηλωτή

8:07 π.μ.




Ο φοιτητής Γιάννης Καφκάς, παλεύει να κρατηθεί στη ζωή μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς. Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβαζε στο μπλογκ του και που φανερώνουν έναν ευαίσθητο άνθρωπο

Ιδιαίτερη αδυναμία στη φωτογραφία έχει ο 31χρονος Γιάννης Καφκάς, ο οποίος έπεσε θύμα αναίτιας αστυνομικής βίας και δίνει μάχη για τη ζωή του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Μέλος του DPGR, ανέβαζε φωτογραφίες, που τράβαγε στην Αθήνα καταγράφοντας και μέσα από το προσωπικό του μπλογκ τις ομορφιές και τις ασχήμιες της.

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν έναν άνθρωπο ευαίσθητο και πολιτικοποιημένο και μπορεί η λήψη μιας ακόμα στην πορεία να οδήγησε και στον άγριο ξυλοδαρμό του.

Τρία με τέσσερα εικοσιτετράωρα θα χρειαστούν οι γιατροί προκειμένου να μιλήσουν με σιγουριά για την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου Χρήστο Ρέσσο, η κατάσταση της υγείας του ασθενούς παραμένει αμετάβλητη και ο τραυματίας εμφανίζει "εμμονή του ήπιου μετατραυματικού εγκεφαλικού οιδήματος, όπως επίσης και παρουσία λίγων αιματηρών στοιχείων στην περιοχή του αφαιρεθέντος αιματώματος".

Στο πλευρό του άτυχου 31χρονου, που είναι φοιτητής και κάνει μεταπτυχιακό στη φωτογραφία, παραμένουν οι γονείς του.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες του Γιάννη, στον οποίο ευχόμαστε να τα καταφέρει στην πιο δύσκολη μάχη της ζωής του.

Πηγή: http://news247.gr/ellada/giannhs_kaykas_diadhlwths.859862.हटमल


Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top