Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Παράταση για το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

4:10 π.μ.

ο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου παίρνει παράταση. Οι πόρτες της Πειραιώς 260 αναμένεται να ανοίξουν ξανά τον Σεπτέμβριο με την επανάληψη τεσσάρων παραγωγών, εγκαινιάζοντας για πρώτη φορά μια οργανωμένη φθινοπωρινή παρουσία με παραστάσεις που απόλαυσαν εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία.

Μετά τη θερμή υποδοχή της οποίας έτυχε στην Επίδαυρο συγκεντρώνοντας (και τις δύο μέρες) 13.000 θεατές, ο «Φιλοκτήτης» σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου προγραμματίστηκε να επαναληφθεί στο Ηρώδειο στις 4 Σεπτεμβρίου.

Εκτός όμως από την παράσταση του «Φιλοκτήτη», το Φεστιβάλ Αθηνών προχωρά σε επανάληψη άλλων τεσσάρων παραγωγών στην Πειραιώς 260.

Στόχος, να μπορέσει το αθηναϊκό κοινό να παρακολουθήσει τις παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τους καλοκαιρινούς μήνες, στις οποίες τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την έναρξη της προπώλησης.

Ειδικότερα οι παραστάσεις που επαναλαμβάνονται το φθινόπωρο είναι οι εξής:


  • «Ελένη» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά (12, 13 και 14 Σεπτεμβρίου) στο Κτίριο Δ.
  • «Ματωμένος Γάμος» του Λόρκα, σε σκηνοθεσία Λένας Κιτσοπούλου, (15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου) στο Κτίριο Η.
  • «Προμηθέας Δεσμώτης», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λυγίζου (18, 19 20 Σεπτεμβρίου) στο Κτίριο Δ.
  • «Πάπισσα Ιωάννα» του Δημήτρη Μαυρίκιου την (21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου) στο Κτίριο Η.
Η προπώληση θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 25 Αυγούστου. Οι τιμές των εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις της Πειραιώς 260 είναι: Κανονικό 20 ευρώ, φοιτητικό 10 ευρώ, μειωμένο 15 ευρώ, ανέργων 5 ευρώ, ΑμεΑ 5 ευρώ.

Όλες οι παραστάσεις αρχίζουν στις 21:00.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top