Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Νέο άλμπουμ από τον Λέοναρντ Κοέν

6:22 π.μ.

Ο Λέοναρντ Κοέν θα γιορτάσει τα 80ά γενέθλιά του τον επόμενο μήνα με την κυκλοφορία του νέου στούντιο άλμπουμ του, με τίτλο «Popular Problems». Ο διάσημος λογοτέχνης, συνθέτης και τραγουδιστής ακολουθεί μια πορεία σπάνια για έναν καλλιτέχνη μεγάλης ηλικίας. Το «Popular Problems» - το οποίο αποτελεί το 13ο στούντιο άλμπουμ του Κοέν με την Columbia Records από το 1967 - κυκλοφορεί δύο χρόνια μετά το «Old Ideas»
Για την δημιουργία των εννέα νέων του τραγουδιών, ο Κοέν συνεργάστηκε με τον παραγωγό Πάτρικ Λέοναρντ, γνωστό από τη συνεργασία του με τη Μαντόνα σε τραγούδια όπως τα «Frozen», «Like a Prayer», «Live to Tell», «La Isla Bonita» κ.ά.. Ημερομηνία κυκλοφορίας του «Popular Problems» έχει οριστεί η 23η Σεπτεμβρίου, μόλις δύο ημέρες μετά τα γενέθλιά του.
«Για ακόμα μια φορά, ο Λέοναρντ Κοέν σπάει τα μουσικά όρια με νέα δημιουργική έμπνευση» δηλώνει ο Ρομπ Στρίνγκερ, πρόεδρος της Columbia Records. «Αυτά τα εννέα νέα τραγούδια είναι απλά πανέμορφα και καινοτόμα, με ένα ξεχωριστό πνεύμα».

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top