Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Οι υποψηφιότητες των BAFTA για τα videogames

4:35 π.μ.


Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα βραβεία BAFTA του χώρου των βιντεοπαιχνιδιών.

Βραβεία BAFTA δεν υπάρχουν μόνο για τον κινηματογράφο, αλλά και για τα βιντεοπαιχνίδια: 44 είναι οι «διαγωνιζόμενοι» τίτλοι που ανακοινώθηκαν για τα 2011 GAME British Academy Video Games Awards, με το Assassin's Creed: Brotherhood να αποτελεί φαβορί, με επτά υποψηφιότητες. Άλλοι τίτλοι που αναμένεται να «σαρώσουν» βραβεία είναι τα Call of Duty: Black Ops, Heavy Rain (έξι υποψηφιότητες έκαστο) και το Mass Effect 2 (με πέντε).

Ωστόσο, ένας τίτλος λάμπει δια της απουσίας του: το ιδιαίτερο western της Rockstar, Red Dead Redemption, το οποίο εμφανίζεται μόνο στην κατηγορία «GAME Award of 2010», όπου ψηφίζει το κοινό: η εταιρεία αποφάσισε να μην υποβάλει το παιχνίδι ως υποψήφιο. Επίσης, εντύπωση προκαλεί και η μάλλον μικρή παρουσία του Starcraft 2: Wings of Liberty στις λίστες.

Η τελετή απονομής θα λάβει χώρα στο Χίλτον του Λονδίνου στις 16 Μαρτίου. Ακολουθεί η λίστα με τις κατηγορίες και τις υποψηφιότητες.

Διαβάστε περισσότερα: http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathworld_1_17/02/2011_379051

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top