Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Στόχος του Μπενίνι ο... Καβαλιέρε

7:45 π.μ.


Eφιππος έφτασε ο Ρομπέρτο Μπενίνι στη σκηνή του Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, κλέβοντας την παράσταση όχι μόνο με την εντυπωσιακή του είσοδο αλλά και με τις ατάκες του. «Δύσκολοι καιροί για ιππότες (cavalieri)», είπε, υπαινισσόμενος τον πιο διάσημο Καβαλιέρε της Ιταλίας, τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Το 61ο Φεστιβάλ (15 - 19/2) ήταν αφιερωμένο στα 150 χρόνια της ένωσης της Ιταλίας, γεγονός που ο δημοφιλής κωμικός και σκηνοθέτης δεν άφησε ασχολίαστο καθώς παρατήρησε ότι η Ιταλική Δημοκρατία είναι σαν «μικρό κοριτσάκι, σχεδόν ανήλικη» – μια έμμεση παραπομπή στη σχέση του Ιταλού πρωθυπουργού με την ανήλικη Ρούμπι. Στις πρώτες σειρές των καθισμάτων βρίσκονταν τα κορυφαία διοικητικά στελέχη της RAΙ, τα οποία, όπως έδειξε η κάμερα, είχαν πάρει μια ουδέτερη έως παγερή έκφραση, αποφεύγοντας να δείξουν αν επιδοκιμάζουν ή αποδοκιμάζουν το χιούμορ του Μπενίνι. Νικητής του φεστιβάλ ήταν ο 67χρονος τραγουδοποιός και συγγραφέας Ρομπέρτο Βεκιόνι, που, διαψεύδοντας όλα τα προγνωστικά, εκτόπισε τους νεαρούς τραγουδιστές των ριάλιτι και κέρδισε το κοινό με το τραγούδι του «Chiamami ancora amore». Αστέρια όπως οι Ρόμπερτ ντε Νίρο, Μόνικα Μπελούτσι, Αντι Γκαρσία και Take That λάμπρυναν τις τελευταίες βραδιές του φεστιβάλ.

Πολλοί συντονίστηκαν στη ΝΕΤ για το ντέρμπι των δύο «αιώνιων αντίπαλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού (19/2). Κατά τη Nielsen, τον αγώνα είδαν 1.901.000 τηλεθεατές (42,9% επί των ανοιχτών δεκτών).

Ως η σύγχρονη «Δυναστεία» χαρακτηρίζεται η κοινωνική σειρά «Dirty Sexy Money» που αρχίζει στον ΑΝΤ1, στις 00.00. Κεντρικός ήρωας είναι ένας δικηγόρος, που αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της βαθύπλουτης οικογένειας των Ντάρλινγκ. Απιστίες, αλκοόλ, ναρκωτικά και περιθωριακές παρέες συνθέτουν τον κόσμο τους. Παίζουν οι Πίτερ Κράους, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Γουίλιαμ Μπάλντουιν, Νάταλι Ζία, Τζιλ Κλέιμπουργκ, Λούσι Λιου.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top