Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Διαγωνισμός ελληνικού διηγήματος

6:05 π.μ.

Τριαντάφυλλο, θάλασσα, χελιδόνι, άμμος, κουτί, χώμα, ρoλόι, ησυχία, σελίδα, αέρας, γάλα. Αυτές τις έντεκα λέξεις θα πρέπει να συμπεριλάβουν οπωσδήποτε στο διήγημά τους όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό διηγήματος που διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία πολιτισμού Artspot. Κατά τα άλλα, το θέμα είναι ελεύθερο. Στόχος των διοργανωτών του 3ου διαγωνισμού διηγήματος "ΛογωΤέχνης" είναι να αποκαλύψει την ισχυρή δημιουργική δυναμική των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στο Διαδίκτυο.


Τα υποψήφια διηγήματα θα κρίνει πενταμελής επιτροπή που απαρτίζεται από τους: Ελένη Γκίκα, συγγραφέα-κριτικό βιβλίου, Κώστα Μουρσελά, συγγραφέα, Γιάννη Ξανθούλη, συγγραφέα, Χρήστο Οικονόμου, συγγραφέα, Γιάννη Φαρσάρη, υπεύθυνο διοργάνωσης του διαγωνισμού.

Τα διηγήματα δεν θα πρέπει να ξεπερνούν σε έκταση τις 1.000 λέξεις και πρέπει να υποβληθούν ως τις 15 Σεπτεμβρίου 2012. Τα 20 καλύτερα διηγήματα θα εκδοθούν σε βιβλίο από τις Εκδόσεις Καλέντη.

Τον διαγωνισμό υποστηρίζουν οι Εκδόσεις Καλέντη, η ανοικτή βιβλιοθήκη Openbook, η δικτυακή κοινότητα καλλιτεχνών Artspot και η εταιρεία υπηρεσιών διαδικτύου Lollypop.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις πληροφορίες συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top