Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

MINDTHREAT στο Rock Overdose: "Από χαρούμενες μέχρι και άσχημες στιγμές δεν θα αλλάζαμε τίποτα"

10:41 π.μ.

Οι Αθηναίοι modern metallers MindthreaT δημιουργήθηκαν το 2011 όπως δηλώνουν για... σοβαρό σκοπό. Αμέσως κυκλοφόρησαν ένα promo με τίτλο "Amidst Your Bloodlines" και δήλωσαν συμμετοχή στο -γνωστό σε όλους πιστεύω πια- Wacken Metal Battle. O τελικός έμελλε να είναι η τυχερή τους βραδιά, και με νέο τραγουδιστή λίγους μήνες αργότερα βρέθηκαν να κάνουν headbanging πάνω στη σκηνή του μεγαλύτερου metal φεστιβάλ της Ευρώπης. Ποια είναι η εμπειρία τους κάνοντας οι ίδιοι πραγματικότητα το όνειρο πολλών συγκροτημάτων, αλλά και τι ετοιμάζουν στη συνέχεια, μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω στη συνέντευξη που παραχώρησαν στο Rock Overdose.
 
 
Rockoverdose.gr: Γεια σας παιδιά και καλωσορίσατε στο Rock Overdose. Πώς πήγαν τα lives του Μαρτίου και με νέο ντράμερ αν δεν κάνω λάθος;
Καλησπέρα και σε εσάς! Τa lives πήγανε τέλεια, όπως ακριβώς τα περιμέναμε και ο Κώστας, ο νέος drummer, τα πήγε πραγματικά άψογα. Παρόλο που είναι στο σχήμα λίγο παραπάνω από ένα μήνα ενσωματώθηκε πολύ γρήγορα και ανταποκρίθηκε στα καθήκοντα του ευπρεπώς.
 
Rockoverdose.gr: Παίξατε τα νέα τραγούδια; Ποια ήταν η ανταπόκριση του κόσμου;
Παίξαμε δύο τραγούδια από την επερχόμενη δουλειά μας τα οποία παίζουμε σε κάθε live από το καλοκαίρι και μετά, όπως και στο Wacken φυσικά. Η ανταπόκριση από τον κόσμο δεν ήταν άσχημη μεν, αρκετά παθητική δε. Κάποιοι πιστοί ακόλουθοι γνώριζαν τα κομμάτια και δείχνανε ενθουσιασμένοι, κάποιοι άλλοι απλά παρακολουθούσαν με περισσή προσοχή.
 
Rockoverdose.gr: Αναμένουμε λοιπόν την κυκλοφορία; Γιατί ΕΡ και όχι LP;
Ναι το νέο μας EP θα κυκλοφορήσει τέλη Μάη και θα περιέχει 5 τραγούδια εκ των οποίων το ένα θα είναι ορχηστρικό. Αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε ΕΡ για να έχουμε το χρόνο και την άνεση να αφοσιωθούμε στην αναζήτηση του προσωπικού μας ήχου.
 
Rockoverdose.gr: Τι έγινε με τους InsiDead και τους αντικαταστήσατε στο Metal Voltage Festival;
Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε. Απλά μας έγινε μια πρόταση να παίξουμε στο Metal Voltage Festival και την δεχτήκαμε με μεγάλη χαρά.
 
Rockoverdose.gr: Όπως θα γνωρίζετε πλησιάζει και το φετινό Wacken Metal Battle στο An. Οι αναμνήσεις ξαναζωντανεύουν σιγά σιγά από εκείνη τη βραδιά;
Ναι αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Όλοι μας με το που ακούσουμε κάτι που έχει να κάνει με το Wacken θυμόμαστε ό,τι περάσαμε για να καταφέρουμε να παίξουμε στο φεστιβάλ αυτό. Από χαρούμενες μέχρι και άσχημες στιγμές και δεν θα αλλάζαμε τίποτα. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και ευχόμαστε σε όποιο συγκρότημα περάσει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και να ξέρει ότι είναι μια εμπειρία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό και στην ψυχή του εκάστοτε μέλους.
 
Rockoverdose.gr: Το παρακολουθούσατε χρόνια; Τι σας έκανε να δηλώσετε συμμετοχή, και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τη δημιουργία σας;
Το Wacken είναι γνωστό στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια. Όταν μάθαμε ότι υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξουμε εκεί, δεν χάσαμε καθόλου χρόνο. Αυτό που μας έκανε να δηλώσουμε συμμετοχή στο Wacken Metal Battle είναι ότι η μπάντα δημιουργήθηκε μόνο για σοβαρό σκοπό και από την αγάπη που είχαμε στη μουσική.
 
Rockoverdose.gr: Με τον αέρα του νικητή λοιπόν ξεκινάτε για Γερμανία. Πώς σας αντιμετώπισαν εκεί;
Με το που πατήσαμε το πόδι μας στην Γερμανία δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Η αντιμετώπιση που δεχτήκαμε ήταν άκρως επαγγελματική και πολύ φιλική. Ο κόσμος που γνωρίσαμε ήταν πολύ εξυπηρετικός και μας έκανε να νιώσουμε οικεία αμέσως. Αυτά που γνωρίζουμε στην Ελλάδα στο εξωτερικό δεν υπάρχουν.
 
Rockoverdose.gr: Τα συναισθήματά σας επί σκηνής;
Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δύσκολα θυμάσαι λεπτομέρειες .Το μόνο που μπορούμε να σου πούμε είναι ότι το κοινό ήταν πολύ θερμό και είχε έρθει για να ακούσει μουσική και να περάσει καλά. Όσο για εμάς επί σκηνής, εκεί κάνεις ό,τι ξέρεις καλύτερα. Το άγχος και οι σκέψεις σβήνουν στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα.
 
Rockoverdose.gr: Κάθε άλλο live φαντάζει μικρό τώρα;
Όχι ακριβώς το αντίθετο! Η εμπειρία αυτή μας έκανε να καταλάβουμε πολλά πράγματα και για την μπάντα και για τους εαυτούς μας. Από τον τρόπο που σκεφτόμαστε μέχρι και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε καταστάσεις.Κάθε live είναι εξίσου σημαντικό με τα υπόλοιπα και δίνουμε πάντα το 100%.
 
Rockoverdose.gr: Γνωρίσατε ανθρώπους της βιομηχανίας;
Όταν βρίσκεσαι στη χώρα των εξελίξεων και δη στο μεγαλύτερο φεστιβάλ αυτής είναι λογικό και επόμενο να γνωρίσεις άτομα της βιομηχανίας και καλλιτέχνες.
 
Rockoverdose.gr: Πριν κλείσουμε, έχετε τσεκάρει τις μπάντες που διαγωνίζονται φέτος, ξεχωρίζετε κανέναν;
Έχουμε τσεκάρει τα συγκροτήματα που εμφανίζονται φέτος και πραγματικά είναι το ένα καλύτερο από το άλλο! Κάθε χρόνο ο ανταγωνισμός γίνεται όλο και πιο μεγάλος. Αυτό βέβαια έχει σαν αποτέλεσμα όλες οι μπάντες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να κάνουν τη νύχτα του τελικού αξέχαστη. Εμείς τουλάχιστον αυτό θέλουμε και περιμένουμε!
 

 

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top