Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Το Κάμα Σούτρα γίνεται τρισδιάστατο

5:00 π.μ.

Οι εικονογραφήσεις θα εμφανίζονται σε 3D ολογράμματα σε smart phone και tablets

 To Κάμα Σούτρα μπαίνει θριαμβευτικά στον 21ο αιώνα με μια εφαρμογή που επιτρέπει στα ζευγάρια να μελετήσουν τις ερωτικές στάσεις σε 3D.
Η πιο σύγχρονη τεχνολογία μεταμορφώνει τις εικονογραφήσεις του διάσημου ερωτικού εγχειριδίου σε τρισδιάστατα ολογράμματα που εμφανίζονται στην οθόνη του smart phone ή της ταμπλέτας (pop up holograms).
Οι χρήστες μπορούν να δουν την κάθε εικόνα από όλες τις οπτικές γωνίες, και να λύσουν όλες τις απορίες τους για τις στάσεις στο σεξ.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν μαζί με μια νέα εκδοχή του κειμένου, που βασίζεται σε αρχαίες ινδουϊστικές φιλοσοφίες και πιστεύεται ότι γράφτηκε πριν από 2.000 χρόνια.

Η εφαρμογή Kama Xcitra υπόσχεται να βοηθήσει τα ζευγάρια να «έρθουν πιο κοντά στη δράση από ποτέ», με συμβουλές και καθοδήγηση για μεγαλύτερη απόλαυση σε 69 ερωτικές στάσεις.

Το Κάμα Σούτρα ή «Εγχειρίδιο του έρωτα» είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο, αλλά παραμένει ταυτόχρονα βαθιά παραγνωρισμένο· ελάχιστοι το έχουν διαβάσει ολόκληρο. Λίγες είναι οι πλήρεις μεταφράσεις του κειμένου, και μάλιστα απευθείας από τα σανσκριτικά. Πέρα από την ερωτική ανάπτυξη υποθετικών και μυστηριωδών απολαύσεων, το Κάμα Σούτρα αποτελεί για τους ιστορικούς και κείμενο πολιτισμού. Ο πουριτανισμός, η θρησκευτικότητα και ο λανθάνων μυστικισμός που επικρατούν στη σύγχρονη Ινδία δεν φαίνεται να υπάρχουν στην κοινωνία που περιγράφει το Κάμα Σούτρα.
 
TO BHMA

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top