Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010

Δεκάδες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής

6:48 π.μ.

Από 19 ώς 21 Ιουνίου


Με 350 σχήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα εμφανιστούν σε 22 περιοχές της χώρας, συμμετέχει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το Σάββατο και ολοκληρώνονται την Τρίτη.

Εν όψει της έναρξης του φεστιβάλ, σήμερα Παρασκευή θα προβληθεί στην Τεχνόπολη (ώρα 20:30), σε ζωντανή μετάδοση από το Ρalau de les Αrts Reina Sofia στη Βαλένθια της Ισπανίας, η συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας της Βαλένθια που παρουσιάζει την «Carmen» του Μπιζέ.

Οι εκδηλώσεις -136 στον αριθμό- θα πραγματοποιηθούν σε: Αθήνα, Περιστέρι, Βόλο, Θεσσαλονίκη (στους δήμους Θέρμης, Θερμαϊκού, Συκεών), Αστυπάλαια, Δράμα, Ηράκλειο, Ικαρία, Κιλκίς, Μύκονο, Πάρο, Πάργα, Πρέβεζα, Πύργο, Ρόδο (πόλη της Ρόδου, δήμο Σορώνης, Σέρρες, Φιλιππιάδα και Χανιά.

Οι ελληνικές συμμετοχές περιλαμβάνουν τους Ορέστη Ντάντο, Rous (πλατεία Κλαυθμώνος, 19/6), Salata (Πλάκα, 20/6), Εxpert Μedicine, Rosebleed (πλατεία Κοτζιά, 20/6), Βurger Ρroject (πλατεία Συντάγματος, 21/6) κ.ά.

Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν δεκάδες d.j., ενώ θα υπάρχουν αφιερώματα στην τζαζ, στη φανκ, στη ρέγκε, στη σόουλ και στη φανκ.

Όσον αφορά στις ξένες συμμετοχές, μεταξύ άλλων θα πάρουν μέρος οι Γάλλοι Le Ρeuple de l'Ηerbe (πλατεία Κοτζιά, 21/6), ο Βέλγος μουσικός του χιπ-χοπ Μasta Ρi (πλατεία Συντάγματος, 19/6), οι Ούγγροι Εz a Divat (Τεχνόπολις, 20/6), οι Dan Le Sac Vs Scroobius Ρip από τη Βρετανία (πλατεία Κοτζιά, 20/6), η Δανέζα Fallulah (πλατεία Κοτζιά, 21/6) και οι Ελβετοί φολκ ποπ Κingdom Οf Lord Οwl aka ΚΟLΟ (πλατεία Κοτζιά, 21/6).

Την Παρασκευή, μία ημέρα πριν την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων, θα προβληθεί στην Τεχνόπολη (ώρα 20:30), σε ζωντανή μετάδοση από το Ρalau de les Αrts Reina Sofia στη Βαλένθια της Ισπανίας, η συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας της Βαλένθια που παρουσιάζει την «Carmen» του Μπιζέ.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top