Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ 2010

9:49 π.μ.

Δεκαπέντε µυθιστορήµατα ζητούν την ψήφο µας

Δεκαπέντε µυθιστορήµατα περιλαµβάνονται στη βραχεία λίστα του Βραβείου Αναγνωστών 2010 και το κοινό µπορεί να ψηφίζει µε SMS το βιβλίο της προτίµησής του µέχρι και τις 6 Δεκεµβρίου. Το SMS µε τον κωδικό που αντιστοιχεί στο βιβλίο που επιλέγει ο ψηφοφόρος θα αποστέλλεται στο 54160. Κάθε αναγνώστης έχει δικαίωµα για µία µόνο ψήφο.

Οργανωτής το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου σε συνεργασία µε δίκτυο 280 λεσχών ανάγνωσης που λειτουργούν σε Ελλάδα και Κύπρο, οι οποίες έχουν επιλέξει τα 15 µυθιστορήµατα της τελικής λίστας. Είναι η έκτη χρονιά του Βραβείου _ τα προηγούµενα χρόνια βραβεύτηκαν µυθιστορήµατα των Ευγενίας Φακίνου (2005), Ρέας Γαλανάκη (2006), Ανδρέα Μήτσου (2007), Δηµήτρη Μπουραντά (2008)

και Γιάννη Καλπούζου (2009).

Τα βιβλία που επέλεξαν φέτος οι Λέσχες (σε παρένθεση οι κωδικοί για το SMS) είναι: «Ποιος θυµάται τον Αλφόνς» (ΒΑ 1) του Κώστα Ακρίβου (Μεταίχµιο), «Η Εβραία νύφη» (ΒΑ 2) του Νίκου Δαββέτα (Κέδρος), «Ενα πεινασµένο στόµα» (ΒΑ 3) της Λένας Διβάνη (Καστανιώτης), «Το µοναστήρι» (ΒΑ 4) του Πάνου Καρνέζη (Λιβάνης), «Ανίσχυρος άγγελος» (ΒΑ 5) του Μάνου Κοντολέοντος (Πατάκης), «Η ξυπόλυτη των Αθηνών» (ΒΑ 6) της Φιλοµήλας Λαπατά (Καστανιώτης), «Αχµές, ο γιος του φεγγαριού» (ΒΑ 7) του Τεύκρου Μιχαηλίδη (Πόλις), «Απόψε δεν έχουµε φίλους» (ΒΑ 8) της Σοφίας Νικολαΐδου (Μεταίχµιο), «Η εκδίκηση της Σιλάνας» (ΒΑ 9) του Γιάννη Ξανθούλη (Ελλ. Γράµµατα), «Οι κόρες της λησµονιάς» (ΒΑ 10) του Θοδωρή Παπαθεοδώρου (Ψυχογιός), «Οπως ήθελα να ζήσω» (ΒΑ 11) της Ελένης Πριοβόλου (Καστανιώτης), «Το µαύρο µάµπα» (ΒΑ 12) του Νίκου Σακελλαρόπουλου (Βεργίνα), «Το χάρισµα της Βέρθας» (ΒΑ 13) της Φωτεινής Τσαλίκογλου (Καστανιώτης), «Η θλίψη της Λέαινας» (ΒΑ 14) του Βασίλη Τσιρώνη (Εκδ. ΑΛΔΕ), «Πατρίδα από βαµβάκι» (ΒΑ 15) της Ελενας Χουζούρη (Κέδρος). Πρόκειται για βιβλία που κυκλοφόρησαν από την 1/10/2009 µέχρι τις 30/9/2010. Το τελικό αποτέλεσµα θα προκύψει κατά το ήµισυ από την ψήφο των αναγνωστών και κατά το άλλο ήµισυ από τις ψήφους των Λεσχών Ανάγνωσης.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top