Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Κακοί λύκοι...

10:36 π.μ.

Με το ατμοσφαιρικό και μυστηριώδες Bad Ritual (που έχει και ανάλογο σκοτεινό και υποβλητικό καινούργιο βίντεο) ανοίγει το «Creep On Creepin' On» (Arts & Crafts) των Timber Timbre και σε υποδέχεται σε αυτό που οι Καναδοί (και αυτοί όπως ο προηγούμενος κύριος) έχουν ταλέντο να κάνουν, να σε βάζουν με τη μουσική τους σε ένα παραμύθι. Τη μία στιγμή είσαι η Χιονάτη, την άλλη ο Κακός Λύκος και την τρίτη ο Παπουτσωμένος Γάτος με όλο τον σουρεαλισμό που κρύβει ο ψυχισμός του. Μπλουζ ανεξιχνίαστα, διαυγή και ανάγλυφα. Θα μπορούσαν οι τρεις τους Timber Timbre να ήταν μια χαρά συνεργάτες του Ντέιβιντ Λιντς και του Ντέιβιντ Φίντσερ επίσης. Μια μπάντα, εν ολίγοις, από την οποία μπορείς να περιμένεις ακόμη πολλά. Με λίντερ τους τον Τέιλορ Κερκ, ικανό να «ζωγραφίσει» και μόνο με τον αέρα.
… και καλοκαίρια

Το δεύτερο πακέτο της σειράς «Future Balearica New Wave Of Chill (Vol 2)» είναι το σάουντρακ της παραλίας την ώρα που δύει ο ήλιος, που έρχεται το κοκτέιλ, που έχεις ξεχάσει πως δεν έχει ταξί. Οι Balearic μουσικές - και το νέο κύμα από αυτές - λιώνουν σαν τα παγάκια μέσα στο ποτήρι, δροσεροί dance, disco και soulful ήχοι, που οι δύο Fete διαλέγουν, κόβουν, ράβουν και δένουν την παραγωγή. Από το χαλαρωτικό «Soak it Up» των Αμερικανών Houses και το «Song For Her» των ίδιων των Fete βγαίνουμε στη «Σουίτα με Θέα» («Panorama Suite») του Max Essa και στα υπόλοιπα της συλλογής όπου κάτω από τη balearica σημαία, παίζουν παραγωγοί που μας αρέσουν. Σαν τους Free Disco, Chad Valley, Todd Terje ο οποίος ήταν εδώ
και έπαιζε μουσική τις προάλλες
(http://futurebalearica.tumblr.com/)

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top