Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Στην Ελλάδα ο Manu Chao για τα 20 χρόνια Rockwave

9:03 π.μ.

Είκοσι χρόνια συμπληρώνει φέτος το Rockwave Festival, το οποίο ανακοίνωσε ότι την Τρίτη 21 Ιουλίου θα φιλοξενήσει στη σκηνή του TerraVibe τον αγαπημένο μουσικό του ελληνικού κοινού, Manu Chao με το συγκρότημά του La Ventura.

Τον Manu Chao συνοδεύουν οι φίλοι του Ματζίντ στην κιθάρα, Φιλίπε Τεμπούλ στα ντραμς και Γκαμπίτ στο μπάσο, με τους οποίους είχε συνεργαστεί στους Radio Bemba και τους Mano Negra.

Ο Manu Chao ξεκίνησε την καριέρα του στο Παρίσι στα μέσα της δεκαετίας του 80, μέχρι που ίδρυσε Mano Negra, την μεγαλύτερη μπάντα στην ιστορία του γαλικιανού rock, φέρνοντας την ισπανόφωνη μουσική στην πρώτη γραμμή.

Έντονα πολιτικοποιημένος, ο Μanu Chao αρθρώνει ένα μουσικό λόγο με καμβά ένα πολυπολιτισμικό και πολύ-γλωσσικό ηχητικό σύμπαν. Από τη ρέγκε στο πανκ και από τη ροκ σε έθνικ φόρμες, η μουσική του Manu Chao είναι ένα χωνευτήρι πολιτισμών.

To 1998 με το Clandestino, τάραξε τα νερά της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Τεράστια επιτυχία γνώρισαν τα: Me Gustas Tu, Welcome to Tihuana, King of Bongo, Je ne t'aime plus, Clandestino, Politik Kills.

Εισιτήρια:

Στην πρώτη φάση της προπώλησης τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ.

Στη δεύτερη φάση της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 16 ευρώ.

Στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 18 ευρώ.

Ταμείο: 19 ευρώ.

Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Σημεία Προπώλησης:

Αθήνα: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ. 210 3608366

Θεσσαλονίκη: Τicket House, Πλ. Αριστοτέλους 5

Online αγορές 24 ώρες το 24ωρο: www.ticketpro.gr, www.tickethouse.gr.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top