Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία του Πάολο Σορεντίνο Μετά την αριστουργηματική "Μεγάλη Ομορφιά", ο Ιταλός σκηνοθέτης επιστρέφει στο Φεστιβάλ Καννών με το "Υouth".

8:49 π.μ.

Ο Πάολο Σορεντίνο είναι πλέον από τους "συνήθεις υπόπτους" του Φεστιβάλ Καννών. Ο Ιταλός δημιουργός είναι έτοιμος να βρεθεί και φέτος στην Κρουαζέτ με τη νέα, αγγλόφωνη πολυαναμενόμενη ταινία του που φέρει τον τίτλο "Youth" (La Giovinezza). Δυο χρόνια μετά την προηγούμενή του ταινία, τη Μεγάλη Ομορφιά, που επίσης συμμετείχε στο Επίσημο Διαγωνιστικό του φεστιβάλ και κατάφερε να φτάσει μέχρι τα Όσκαρ του 2014, αποσπώντας το βραβείο Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, ο Σορεντίνο θα διαγωνιστεί και πάλι για τον Χρυσό Φοίνικα. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Μάικλ Κέιν ο οποίος υποδύεται έναν συνταξιοδοτημένο μαέστρο όπερας που κάνει διακοπές σε ένα αλπικό θέρετρο, όταν λαμβάνει πρόσκληση για να εμφανιστεί μπροστά στη Βασίλισσα Ελισσάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο. Άλλα μέλη του καστ είναι ο Πολ Ντέινο που υποδύεται έναν σκηνοθέτη που επίσης έχει καταλύσει στο ίδιο θέρετρο, ο Χάρβεϊ Καϊτέλ, η Ρέιτσελ Βάις, η Τζέιν Φόντα και το μοντέλο από τη Ρουμανία Madalina Ghenea που υποδύεται τη Μις Υφήλιο. Τη μουσική που μάλλον θα παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην ιστορία, έχει συνθέσει ο Αμερικανός Ντέιβιντ Λανγκ που συνεργάστηκε με τον Σορεντίνο και για τη "Μεγάλη Ομορφιά". Το Youth είναι η έκτη ταινία του σκηνοθέτη που λαμβάνει μέρος στο Επίσημο Διαγωνιστικό του Φεστιβάλ Καννών, μετά τα The Consequences of Love (2004), The Family Friend (2006), Il Divo (2008), This Must Be the Place (2011) και Η Μεγάλη Ομορφιά (2013). Πηγή: www.lifo.gr

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top