Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Το «Μεγάλο μας Τσίρκο» από την μονάδα απεξάρτησης «18 Άνω»

6:57 π.μ.

Η θεατρική ομάδα της Κοινωνικής Επανένταξης της Μονάδας Απεξάρτησης 18 Άνω- Ψ.Ν.Α., ανεβάζει τη Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου, στις 21.00, το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το μεγάλο μας τσίρκο» στο θέατρο Ακροπόλ, Ιπποκράτους 9-11, που μας προσφέρθηκε ευγενικά απο τον Θεατρικό Οργανισμό Ακροπόλ ως ένδειξη συμπαράστασης στον κοινό αγώνα για την αναζήτηση μέσω της τέχνης δρόμων ελευθερίας. Κρατήσεις θέσεων με δελτίο εισόδου στα ταμεία του Ακροπόλ. Είσοδος Ελεύθερη. Ακολουθεί η ανακοίνωση του 18 Άνω. 



Το 18 Άνω αγωνίζεται να χτίσει με τα παιδιά του μια ζωή με γερά θεμέλια και αξίες, χωρίς ουσίες, χωρίς φυγές, χωρίς συντήρηση της εξάρτησης κάθε τύπου. Η έννοια της εξάρτησης τόσο οικεία σε όλους μας. Εξάρτηση από τις ξένες δυνάμεις, εξάρτηση από τις οθόνες μας, εξάρτηση στις προσωπικές μας σχέσεις, στα υλικά αγαθά. Πολίτες σε καταστολή, στη λήθη, στη φυγή, στο φόβο.

Όπως και για όλη την κοινωνία έτσι και για το 18 Άνω η φετινή χρονιά αποτελεί μία χρονιά ιδιαίτερης σημασίας, καθώς στοχευμένες πολιτικές, αλλά και μεθοδευμένες στρατηγικές, επιχειρούν να ακυρώσουν το έργο της θεραπευτικής μονάδας.

Το 18 Άνω ως κοινωνικός φορέας που αγωνίζεται ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό, για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και για μια στάση ζωής με αξίες και ελευθερία, χρειάζεται την συμπαράστασή όλων για να αναδείξει το έργο της. Μας χρειάζεται, όπως το χρειαζόμαστε και εμείς. Ένα στεγνό πρόγραμμα απεξάρτησης δημόσιο και δωρεάν για όλους όσους το έχουν ανάγκη.

Έτσι μέσα από αυτή τη δημιουργία η θεατρική ομάδα μοιράζεται μαζί σας τον αγώνα της, τις αγωνίες της, τους προβληματισμούς της, το αίτημα για μια ζωή καθαρή από ουσίες με κοινωνικές δράσεις και κοινωνική αλληλεγγύη».

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top