Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Η μουσική συναντά τη δημοσιογραφία της αλληλεγγύης

5:00 π.μ.

Locomondo, Mamacita on Fire, Nicetouch, Salonumuz Klimalidir, The Black Cats Society και οι VoiceSings κουρδίζουν τα όργανα, βγαίνουν στους δρόμους, και τραγουδούν για το περιοδικό δρόμου «Σχεδία».
Η μουσική και οι μουσικοί δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τον κοινό αγώνα ενάντια στη φτώχεια και στον κοινωνικό αποκλεισμό. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από τις κινήσεις που δίνουν ελπίδα και προοπτική.
Mια τέτοια κίνηση είναι το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στους δρόμους της πόλης.


Αυτό το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στις 13:00, στις πλατείες Μοναστηρακίου και Καπνικαρέα, ο Μάρκος Κούμαρης, ο Γιάννης Βαρνάβας και ο Σπύρος Μπεσδέκης από τους  Locomondo, οι Mamacita on Fire, οι Nicetouch, οι Salonumuz Klimalidir, οι VoiceSings και The Black CatsSociety δηλώνουν βροντερό «παρών».
Σε δύο «stages» που θα στηθούν αυθημερόν και ειδικά για το γεγονός, θα παίξουν τις μουσικές τους, εκφράζοντας –με τις νότες τους- την υποστήριξή τους προς το περιοδικό δρόμου «Σχεδία», στέλνοντας, παράλληλα, το δικό τους μήνυμα στον κοινό αγώνα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.
Σε όλη τη διάρκεια του μουσικού και κοινωνικού αυτού happening εθελοντές και φίλοι της «Σχεδίας» θα μοιράζουν έντυπο ενημερωτικό υλικό και θα εξηγούν στους ενδιαφερόμενους τα πάντα γύρω από την πρωτοποριακή αυτή εκδοτική πρωτοβουλία.
Το μουσικό πρόγραμμα(!) θα ξεκινήσει στις 13:00 ακριβώς.

*Η «Σχεδία» είναι η δημοσιογραφία της αλληλεγγύης, στην πράξη. Και αυτό το Σάββατο θα ενώσει τις δυνάμεις της με την μουσική της αλληλεγγύης. Το πρώτο τεύχος της «Σχεδίας» θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στους δρόμους της πόλης.


Για περισσότερες πληροφορίες:
Περιοδικό Δρόμου "σχεδία"
Φαβιέρου 39Α, 10438 Αθήνα
Τ: 213 0231220

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top