Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ο Παναγιώτης Καλατζόπουλος επιστρέφει με την Ορχήστρα του Δρόμου

6:29 π.μ.

Με ορχηστρικές μουσικές αλλά και τραγούδια που έχουν "ντύσει" υπέροχες ιστορίες για το γυαλί και το πανί, για τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η Ορχήστρα του Δρόμου, σε νέα σύνθεση, ξεκινούν αύριο Παρασκευή την περιπλάνησή τους απ' τη σκηνή του ΙΑΝΟΥ.
Η Ορχήστρα του Δρόμου παίζει με τις μουσικές του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου, συνδυάζοντας το gypsy swing, την blues, την jazz αλλά και άλλες μουσικές ανατολίτικες ηχορυθμίες. Καλεσμένη τους την Παρασκευή είναι η Ελλη Πασπαλά για την οποία ο Παναγιώτης Καλατζόπουλος έχει γράψει τραγούδια - σταθμούς όπως το "Summertime in Prague", το "Λευκό μου Γιασεμί", "Ενός Λεπτού Φιλί", "Το Δάκρυ", που σφράγισαν τη νεότερη ελληνική δισκογραφία. Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου καλεσμένη τους είναι η Ρένα Μόρφη, μια νέα τραγουδίστρια με εξαιρετική φωνή και σκηνική παρουσία. Η Ορχήστρα του Δρόμου αποτελείται από τους : Κλέωνα Αντωνίου στην κιθάρα, Βασίλη Νιτσάκη στο κοντραμπάσσο, Δημήτρη Στεργίου στα τύμπανα και τον Γιάννη Δίσκο στα πνευστά.
Προπώληση Εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ και στο www.ianos.gr

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top