Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

BADMINTON 2013-14: Διάσημα μιούζικαλ, επαναλήψεις και... νοσταλγία

6:17 π.μ.

Με μιούζικαλ, είδος που αναδεικνύεται σε έναν από τους πρωταγωνιστές του φετινού θεατρικού χειμώνα, πολλές μετακλήσεις από το εξωτερικό, αρκετές επαναλήψεις επιτυχημένων περσινών παραστάσεων και τρεις καινούργιες παραγωγές, το θέατρο Badminton ετοιμάζεται να υποδεχθεί την καινούργια καλλιτεχνική σεζόν.
Ανάμεσά τους αναμφίβολα ξεχωρίζει μια "ιστορική", τρόπον τινά, συνεργασία, ανάμεσα στις Μαριανίνα Κριεζή και Άννα Παναγιωτοπούλου, συνεργάτιδες την ηρωική εποχή της Λιλιπούπολης, που ξαναβρίσκονται μαζί προκειμένου να παρουσιάσουν μία θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, γεμάτη δράση και ρομαντισμό με πολλά τραγούδια, σε στίχους της Μαριανίνας Κριεζή και μουσική του Διονύση Τσακνή. Προσωρινός τίτλος της (καθώς θα ανέβει στη σκηνή τον Ιανουάριο) Ζέβρα πιτζάμα και σκηνοθέτες η Α. Παναγιωτοπούλου και ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα πάρουν μέρος οι Αντώνης Λουδάρος, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Σπύρος Παππάς, Βανέσσα Αδαμοπούλου κ.ά., ενώ την ορχήστρα θα διευθύνει ο Δ. Τσακνής.


Λίγο νωρίτερα, τον Νοέμβριο, θα εγκαινιάσει τον νέο χώρο του Badminton Loft μια ποπ ρομαντική κομεντί, το (Δε) σε θέλω, σε σκηνοθεσία Φ. Ευαγγελινού και κείμενα-μουσική του Μ. Θεοχάρη.
Τέλος, τον Ιανουάριο θα κάνει πρεμιέρα η μουσική παράσταση Μαρινέλα - Βέμπο, η συνάντηση, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, με την ίδια την Μαριλένα να ερμηνεύει τη ζωή και τα τραγούδια της "τραγουδίστριας της νίκης".
Τα μιούζικαλ Priscilla, η βασίλισσα της ερήμου τον Απρίλιο και οι θρυλικές Cats τον Φεβρουάριο ξεχωρίζουν ανάμεσα στις ξένες μετακλήσεις, όπου επίσης θα παρουσιαστούν οι γνωστοί στο ελληνικό κοινό Stomps (έως τις 29/9), το Grigorovich Ballet Theatre of Russia με τον Δον Κιχώτη (16-17/10) και τη Λίμνη των κύκνων (15, 18-22/10), ο Καρυοθραύστης από το Latvian National Opera Ballet τα Χριστούγεννα, το Yacobson Ballet με την Giselle (28-30/3), καθώς και ένα γκαλά φλαμένκο από τον Antonio Canales στις 5 Οκτωβρίου.
Ακόμη τη νέα σεζόν θα επαναληφθούν οι επιτυχημένες παραστάσεις Μίκης Θεοδωράκης: Ποιος τη ζωή μου (από 26 Οκτωβρίου για 10 παραστάσεις), η επιθεώρηση Θα σε πάρω να φύγουμε (20/11), το παιδικό Θησέας και Αριάδνη στο Νησί των Ταύρων (2/11), ενώ στο Loft θα φιλοξενηθούν Ο Αλέκος βγήκε απ' τον παράδεισο του Δημήτρη Μαλισσόβα (5/11), καθώς και η περσινή επιτυχία της Άννας Χατζησοφιά Γάμοι, κηδείες και δεν έχω τίποτα να φορέσω, που θα παρουσιαστεί τον Δεκέμβριο.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top