Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Επιστρέφει για ένατη χρονιά το Comicdom Con Athens

7:56 π.μ.

Την τιμητική της έχει -όπως κάθε χρόνο- η 9η Τέχνη. Το Comicdom Con Athens, ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στα κόμικς και τους δημιουργούς τους, πραγματοποιείται για ένατη χρονιά στις 4, 5 και 6 Απριλίου στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ παρουσιάζεται το έργο καταξιωμένων και ανερχόμενων δημιουργών, καθώς και η έκθεση «Celebrating 9th Art».


Προσκεκλημένοι της φετινής διοργάνωσης είναι ο βραβευμένος με Eisner Award, βρετανός σχεδιαστής Γκλεν Φέιμπρι, διάσημος για τα θρυλικά εξώφυλλά του σε τίτλους όπως Hellblazer και Preacher, ο καταξιωμένος ισπανός σεναριογράφος Ενρίκε Σάντσες Αμπουλί, συν-δημιουργός του δημοφιλούς Torpedo, η ανερχόμενη ιταλίδα σχεδιάστρια, Εμανουέλα Λουπακίνο, γνωστή για τα σχέδιά της σε τίτλους μεγάλων αμερικανικών εκδοτικών, η γαλλίδα εικονογράφος και δημιουργός comics, Πενελόπ Μαγκιέ, το comic της οποίας Josephine πρόσφατα μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη, ο ιρλανδός δημιουργός Στίβεν Μούνεϊ και ο νορβηγός σχεδιαστής comics και εικονογράφος, Μάρτιν Έρνστεν.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ παρουσιάζεται η έκθεση «Celebrating 9th Art», με κόμικ από όλο τον κόσμο.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top