Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

Depression Era: Η οικονομική κρίση της Ελλάδας στο Μουσείο Μπενάκη

5:58 π.μ.

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, μέσα από φωτογραφίες και κείμενα, είναι το θέμα της έκθεσης Depression Era που παρουσιάζεται στο Κτήριο της Οδού Πειραιώς του Μουσείου Μπενάκη, από τις 6 Νοεμβρίου μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2015. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 3 Νοεμβρίου (ώρα 20:00).

Καλλιτέχνες, ερευνητές, συγγραφείς, αρχιτέκτονες, δημοσιογράφοι και θεωρητικοί παρακολουθούν την ιστορική καμπή που συντελείται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Στόχος της ομάδας Depression Era είναι να αποτυπώσει, μέσα από εικόνες και κείμενα, γεγονότα και καταστάσεις που είναι χαρακτηριστικές της περιόδου ύφεσης, και που αφορούν όχι μόνο στην οικονομική αλλά και στην πολιτική, ιδεολογική, ηθική και αισθητική κρίση και τις ραγδαίες μεταβολές που αυτή προκαλεί στην ελληνική κοινωνία, καθώς διαμορφώνεται ένα ριζικά νέο τοπίο στο μετέωρο του σοκ και της αναζήτησης ενός νέου οράματος.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top