Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Ο Μπομπ Ντίλαν στην Αθήνα

5:15 π.μ.

Μπορεί ο Μπομπ Ντίλαν να βρίσκεται μια ανάσα από τα 70 του χρόνια, εξακολουθεί όμως να είναι δημιουργικός και δραστήριος. Ο τελευταίος του δίσκος «Τogether through life» κυκλοφόρησε το 2009 και ήρθε να προστεθεί στη μακρά σειρά των 50 και πλέον δίσκων που έχει ηχογραφήσει από τις αρχές του ΄60 και μετά.
Ο Bob Dylan επηρέασε με τη μουσική του τόσο στον αμερικανικό όσο και στον παγκόσμιο πολιτισμό, ενώ χαρακτηρίστηκε από τις συνεχείς προσπάθειές του προκειμένου να μη μετατραπεί σε σύμβολο και να γίνει δημιουργικός καλλιτέχνης. Παράλληλα έγινε σύμβολο της νεολαίας σε μια δεκαετία διεκδικήσεων και αγώνων για πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα, αντιπολεμικών κινημάτων, ναρκωτικών, και σεξ.
Ο Bob Dylan θα εμφανιστεί το Σάββατο 29 Μαΐου, στο Terra Vibe, Μαλακάσα, 37ο χλμ. Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://tvxs.gr/news/%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%BF-%CE%BA-dylan-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-69-%CE%B5%CF%84%CF%8E%CE%BD

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top