Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Σινέ Γέρακας

4:53 π.μ.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
CINE ΓΕΡΑΚΑΣ
Γαργηττού & Ευμένους
Τηλ.: 210 66.12.717

Από ΠΕΜΠΤΗ 20 Έως ΤΕΤΑΡΤΗ 26 Μαϊου

ΥΠΟΨΙΑ
CHLOE
Σκηνοθεσία: Ατόμ Εγκογιάν.
Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Αμάντα Σίφριντ,
Τζούλιαν Μουρ
Διάρκεια: 96 λεπτά
Ώρες προβολών: 21.00 & 23.00 (Δύο προβολές)

Η Κάθριν και η Χλόη δουλεύουν σε γειτονικές επιχειρήσεις. Το ιατρείο της Κάθριν βρίσκεται απέναντι από το μπαρ "Four Seasons", όπου η Χλόη απασχολείται ως πόρνη πολυτελείας. Όταν ο σύζυγος της Κάθριν, Ντέιβιντ, χάνει μια πτήση και το πάρτι- έκπληξη για τα γενέθλιά του, η Κάθριν, υποψιαζόμενη ότι την απατά, αναθέτει στην Χλόη να τον σαγηνεύσει ερωτικά, ώστε να δοκιμάσει τις αντοχές του συζύγου της. Δεν μπορεί να φανταστεί όμως τα γεγονότα που ακολουθούν, αλλά και τον κίνδυνο που ελλοχεύει για την ίδια και την οικογένειά της.

Η ταινία παρουσιάζει την ιστορία μιας σχέσης, της οποίας νομίζεις ότι μπορείς να έχεις τον έλεγχο, αλλά όταν εμπλέκονται και τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων, είναι δύσκολο να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Η Κάθριν (Τζούλιαν Μουρ) πιστεύει ότι μπορεί να κοντρολάρει τη ζωή της, όμως βλέπει ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει. Νιώθει ότι πλέον δεν είναι ελκυστική για τον σύζυγό της. Όταν αυτός το αρνείται, έχει την ιδέα να αναθέσει σε μια νέα κοπέλα να τον φλερτάρει και να της πει τα όσα έγιναν. Απρόσμενα, η Κάθριν γίνεται αρκετά εμμονική με τις ιστορίες που της περιγράφει η Χλόη (Αμάντα Σίφριντ) για τις συνευρέσεις με τον σύζυγό της, Ντέιβιντ (Λίαμ Νίσον). Η σχέση των δύο αυτών γυναικών γίνεται ιδιαίτερα περίπλοκη και οδηγεί σε αναπάντεχα αποτελέσματα.

Ένα καλό σενάριο είναι αυτό που είναι γεμάτο από πιθανότητες και λίγο θολό, όχι δηλαδή ακριβώς ξεκάθαρο, που σου αφήνει περιθώρια να το εξερευνήσεις για να το καταλάβεις. Αυτό που εξιτάρει στο συγκεκριμένο σενάριο είναι ότι διαδραματίζεται σε μια πόλη, αυτή του Τορόντο που παίζει μεγάλο ρόλο στην ιστορία. Αυτό που κάνει τον ερωτισμό της ταινίας ασυνήθιστο, είναι ότι βασίζεται στο δράμα, στην ψυχολογία των χαρακτήρων. Όταν δουλεύεις με ηθοποιούς αυτού του διαμετρήματος, είναι σημαντικό να στηρίζεις τα ερωτικά περιστατικά στην ψυχολογία των εμπλεκομένων στο love story.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top