Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην εκκένωση του «Εμπρός»

4:10 π.μ.

Mετά από σχεδόν ένα χρόνο καλλιτεχνικών δράσεων στο θέατρο Εμπρός, η νεοσυσταθείσα ΕΤΑΔ AE (πρώην ΚΕΔ -εταιρεία διαχείρισης ακινήτων του Δημοσίου) προβαίνει στο κλείσιμο του καλλιτεχνικού και κοινωνικού χώρου του Εμπρός αύριο Πέμπτη 25 Οκτωβρίου με τη συνδρομή της Αστυνομίας.
Οι προσπάθειες που έγιναν τόσο από την Κίνηση Μαβίλη όσο και από την Κίνηση Κατοίκων Ψυρρή για μεσολάβηση του Υπουργείου Πολιτισμού προσέκρουσαν στην κατηγορηματική άρνηση του κ. Τζαβάρα.

Κάλεσμα

«Καλούμε όλον τον καλλιτεχνικό κόσμο, τους πολίτες που ενδιαφέρονται και τις ενεργές ομάδες και συλλογικότητες στην πόλη της Αθήνας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10.00 το πρωί έξω από το Εμπρός (Ρήγα Παλαμήδου 2, Ψυρρή).

Η εκκένωση του κτηρίου έχει προγραμματιστεί από την ΕΤΑΔ για τις 11 η ώρα.

Υπό τις παρούσες συνθήκες όπου ο πολιτισμός βάλλεται από παντού, όπου δεν υπάρχει καμία απολύτως στήριξη από την Πολιτεία, δηλώνουμε απερίφραστα την άρνησή μας να εγκαταλείψουμε το χώρο του Εμπρός. Παραμένουμε στο χώρο του Εμπρός συνεχίζοντας τη λειτουργία του όπως αυτή έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο χρόνο- δηλαδή ως ένας Χώρος Τέχνης και Πολιτισμού με καθαρά μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και με ανοικτή πρόσβαση σε όλες τις πολιτισμικές και κοινωνικές ομάδες της πόλης μας χωρίς να έχουμε καμία πρόθεση ατομικής ή εταιρικής ιδιοχρησίας.

Κίνηση Μαβίλη, Κίνηση Κατοίκων Ψυρρή, Σύνδεσμος Χορού, φίλοι και υποστηρικτές του Εμπρός »

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top