Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Σκηνοθέτης «Corpus Christi»: Εφιάλτης μου η Χρυσή Αυγή - Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου

7:00 π.μ.

Απειλές για τη ζωή του ισχυρίζεται ότι δέχεται ο σκηνοθέτης του «Corpus Christi».

Σε συνέντευξη του στο Έθνος της Κυριακής ο Λαέρτης Βασιλείου εξομολογείται: «Nιώθω σαν να μας βίαζαν. Μας εγκλώβισαν μέσα στο θέατρο, δεν μπορούσαμε να βγούμε, μας έβριζαν, χτυπούσαν τις πόρτες και πέταγαν γιαούρτια. Μου φώναζαν “Αλβανέ, εδώ θα γίνει ο τάφος σου. Θα σε βρούμε μην ανησυχείς. Θα σε κάψουμε ζωντανό. Να πας στου μωαμεθανούς να τα κάνεις αυτά”», αναφέρει ο σκηνοθέτης.
Ο σκηνοθέτης εξομολογείται επίσης ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του. «Έχουν φτάσει στο σημείο να απειλούν και τους γονείς μου. Τους λένε “θα στείλουμε τα μέλη του παιδιού σου σε ένα κουτί”. Θα με αναγκάσουν να ζητήσω άσυλο. Μένουμε σε αυτή τη χώρα είκοσι χρόνια και δεν μπορούμε να ζούμε υπό το καθεστώς του τρόμου».
Το έργο «Corpus Christi», έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις παραθρησκευτικών οργανώσεων που υποστηρίζουν ότι προσβάλλει τον Ιησού και τους Αποστόλους, ενώ ο σκηνοθέτης εξηγεί ότι αφηγείται με καινούργιο τρόπο την πιο παλιά και πλέον αμφιλεγόμενη ιστορία για τον άνθρωπο.

Πηγή:  thestival

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top