Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Συναυλίες για όλα τα μουσικά γούστα ως την Κυριακή 6/10

8:50 π.μ.

Nigerian Music & Dance Festival (2 Οκτώβρη)

Ήχοι του κόσμου… Μουσικές του κόσμου… με guest star τον Keziah Jones και όχι μόνο! Επίσης ζωντανές παραστάσεις από το NationalTroupeofNigeria (12 χορευτές και 7 κρουστοί) και τον βραβευμένο μουσικό και δεξιοτέχνη κιθαρίστα AdedejiAdetayo και το 11 μελές συγκρότημά του. Πέραν, όμως, των ήχων το φεστιβάλ θα πλαισιώνεται και από παραδοσιακούς χορούς της Νιγηρίας αλλά και αυθεντικές τοπικές γεύσεις.

 Nigerian Music & Dance Festival

Το φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100 & Περσεφόνης 1, Γκάζι) θα ξεκινήσει στις 7.30μμ





Singapore Sling + My Drunken Haze (3 Οκτώβρη)

Οι SingaporeSling για πρώτη φορά στη χώρα μας, γεμάτοι με ψυχεδελικές συνθέσεις που συνδυάζουν indie, pop και garage ήχους!

Έχοντας μια ιδιαίτερη σχέση με την Ελλάδα, καθώς το όνομα τους δεν προέρχεται την cult ταινία του Νίκου Νικολαΐδη, SingaporeSling (1990), οι SingaporeSling φιλοξενούνται στον χώρο του Αν Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια) σε μια συναυλία που θα ξεκινήσει στις 21.00.

Την συναυλία των SingaporeSling ανοίγουν οι MyDrunkenHaze, το πενταμελές αθηναϊκό συγρότημα που ιδρύθηκε από τον SpirFrelini!




Μίκης και Μάνος injazz (3 Οκτώβρη)

Μία μουσική συνάντηση δυο κορυφαίων Ελλήνων συνθετών στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού!

Οι μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι συναντιούνται στα μονοπάτια της τζαζ! Το έργο των δύο κορυφαίων συνθετών του τόπου μας θα παρουσιασθεί από το κουϊντέτο του Δημήτρη Καλαντζή, με την συμμετοχή της αφρόκρεμας της ελληνικής τζαζ σκηνής πλαισιωμένη από το ηχητικό περιβάλλον που δημιουργεί η Ορχήστρα Πατρών εμπλουτισμένη με 3 χάλκινα πνευστά υπό την διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη.

Την μουσική αυτή «συνάντηση», ακολουθεί με τη φωνή της  η  διάσημη τραγουδίστρια DulcePontes από την Πορτογαλία!

Η συναυλία αναμένεται να ξεκινήσει στις 21.00




Adel Salameh & Naziha Azzouz (4 Οκτώβρη)

Ο Παλαιστίνιος ουτίστας και συνθέτης AdelSalameh συμπράττει με την Αλγερινή εξαιρετική ερμηνεύτρια NazihaAzzouz και τον λυράρη Γιώργο Κοντογιάννη σε μια βραδιά αραβικής μουσικής με άρωμα Μεσογείου!

Το μουσικό, αυτό, «πάντρεμα ήχων» θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Λαϊκών Μουσικών Οργάνων (Διογένους 1-3, Πλατεία Αέρηδων, Πλάκα)και θα ξεκινήσει στις 20.30




Dumbo Gets Mad Live w/ King Elephant + Fantastikoi Hxoi (4 Οκτώβρη)

Οι DumboGetsMad επισκέπτονται την Αθήνα με τετραμελή live σύνθεση την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στο sixd.o.g.s (Αβραμιώτου 6- 8, Μοναστηράκι). Μαζί τους θα είναι οι KingElephant και FantastikoiHxoi.

Pop μελώδίες, ιδιαίτερο funk, folk και hiphopbeats… Δεν είναι αρκετά; Οι DumboGetsMad επισκέπτονται την Αθήνα έχοντας στις αποσκευές τους το μότο "Nomatterwhatitsoundslike, ithastobepsychedelic".

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.00




DeusExMachina (5 Οκτώβρη)

Οι Deus Ex Machina και πάλι επί σκηνής! Όχι δεν κουράστηκαν ακόμη, ούτε έγιναν απολιτικίκ! Είναι η γνωστή εκρηκτική μπάντα και επιστρέφουν με νέο album («Τhe Sound of Liberation») ύστερα από 10 χρόνια! Δεν γινόταν να μη το παρουσιάσουν ζωντανά.

Την συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στο AnClub (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια) και θα αρχίσει στις 22.00, θα ανοίξουν οι Clerks' Conspiracy.







«LustParty #11# (5 Οκτώβρη)

To μηνιαίο party του περιοδικού Lust προτείνει καινούργια ακούσματα από την αθηναϊκή underground και indie σκηνή. Στον χώρο του LustOffice (Μιλτιάδου 17, Κέντρο) θα εμφανίζονται ζωντανά Felizol, StrawberryPills και ConstantineKyrtsis.

DJ set: Zombiedust

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη



Whatever End, Δωμάτιο 78, Super Puma, Puta Volcano (5 Οκτώβρη)

Τέσσερα ανερχόμενα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής που κάνουν το δισκογραφικό ντεμπούτο τους με βινύλια παρουσιάζουν ζωντανά τη δουλειά τους στο πλαίσιο της έκθεσης Vinylisback στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100 & Περσεφόνης 1, Γκάζι).

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 18.00 και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη


Χείλια Λουλούδια, Γιάννης Παλαμίδας (6 Οκτωβρίου)

Τα Χείλια Λουλούδια και ο Γιάννης Παλαμίδας θα βρεθούν στις 6 Οκτωβρίου, ζωντανά, στην σκηνή του sixd.o.g.s. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι) σε μια συναυλία που θα ξεκινήσει στις 21.00

Επτά μουσικοί επί σκηνής θα παρουσιάσουν τραγούδια από το πρώτο τους άλμπουμ "Η μουσική που παίζουν στο βυθό" που κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς και μέρος της καινούργιας τους δουλειάς "Δαιμονολόγιο - 16 ποιήματα του Μίλτου Σαχτούρη", που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.



Swing Shoes ft Sugahspank! (6 Οκτώβρη)

Gypsy Swing, Gospel, Blues και Παραδοσιακά στο blender… Οι SwingShoes συναντούν τη Sugahspank! στη σκηνή του Faust την Κυριακή 6 Οκτωβρίου σε μια συνεργασία που κρατάει ήδη 4 χρόνια...

Η συναυλία αναμένεται να ξεκινήσει στις 22.30




Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top