Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Το Μικρό Παρίσι των Αθηνών

7:33 π.μ.

Οι δρόμοι και οι γειτονιές αλλιώς. Από που βγαίνει το όνομα "Μάρνη"; Ποιός ήταν ο Σατωβριάνδος; Τι έγραψε ο Βίκτωρας Ουγκό; Τα γαλλικά ονόματα των δρόμων στο τρίγωνο Οµόνοια / πλατεία Καραϊσκάκη / σταθµός Λαρίσης εμπνέουν το 'Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο' να δημιουργήσει ένα φεστιβάλ, µε επίκεντρο το θέατρο και τη μουσική, στην καρδιά της Αθήνας όπου οι περισσότεροι δρόµοι έχουν γαλλικά ονόµατα. To πρώτο Φεστιβάλ «Το Μικρό Παρίσι» αφιερώνεται στον Albert Camus, για τα 100 χρόνια από τη γέννησή του. Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, street events και άλλες καλλιτεχνικές δράσεις, εικαστικές εκθέσεις και εκθέσεις φωτογραφίας καθώς και µια σειρά από διαλέξεις µε θέµα τον Albert Camus, τον ιµπρεσιονισµό και τις πολιτιστικές συγγένειες Αθήνας και Παρισιού από τις  9 μέχρι τις 16 Οκτωβρίου.

 Εδώ το Πρόγραμμα.



Οι δρόμοι και οι γειτονιές αλλιώς. Από που βγαίνει το όνομα "Μάρνη"; Ποιός ήταν ο Σατωβριάνδος; Τι έγραψε ο Βίκτωρας Ουγκό; Τα γαλλικά ονόματα των δρόμων στο τρίγωνο Οµόνοια / πλατεία Καραϊσκάκη / σταθµός Λαρίσης εμπνέουν το 'Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο' να δημιουργήσει ένα φεστιβάλ, µε επίκεντρο το θέατρο και τη μουσική, στην καρδιά της Αθήνας όπου οι περισσότεροι δρόµοι έχουν γαλλικά ονόµατα. To πρώτο Φεστιβάλ «Το Μικρό Παρίσι» αφιερώνεται στον Albert Camus, για τα 100 χρόνια από τη γέννησή του. Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, street events και άλλες καλλιτεχνικές δράσεις, εικαστικές εκθέσεις και εκθέσεις φωτογραφίας καθώς και µια σειρά από διαλέξεις µε θέµα τον Albert Camus, τον ιµπρεσιονισµό και τις πολιτιστικές συγγένειες Αθήνας και Παρισιού από τις  9 μέχρι τις 16 Οκτωβρίου. Εδώ το Πρόγραμμα.

- See more at: http://www.toportal.gr/?i=toportal.el.politismos&id=353#sthash.0fE8Adbf.dpuf

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top