Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Βραβεία μουσικής λανσάρει το YouTube

9:03 π.μ.

Η Lady Gaga και ο Eminem είναι δύο από τους καλλιτέχνες που θα παίξουν ζωντανά για τα πρώτα YouTube Music Awards στις 3 Νοεμβρίου.

Η εκδήλωση, η οποία θα προβληθεί ζωντανά μέσω YouTube, «τιμά τους καλλιτέχνες και τα τραγούδια τα οποία αναδείξατε σε επιτυχίες το χρόνο που πέρασε» αναφέρει το επίσημο ιστολόγιο της υπηρεσίας.

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν «βάσει των βίντεο που παρακολουθήσατε και μοιραστήκατε το χρόνο που πέρασε». Μετά την ανακοίνωση των υποψήφιων στις 18 Οκτωβρίου, οι χρήστες θα αναλάβουν να αναδείξουν τους νικητές αναρτώντας τις προτιμήσεις τους στις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.

Τις τελευταίες ημέρες μέχρι την απονομή, οι υποψήφιοι θα αναρτούν στο YouTube επίσημα βίντεο, παρωδίες, διασκευές, συνεντεύξεις και άλλο εορταστικό υλικό.

Η απονομή θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, ενώ ξεχωριστά σόου διοργανώνονται σε Λονδίνο, Μόσχα, Σεούλ και Ρίο ντε Ζανέιρο.

Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός Τζέισον Σουάρτσμαν, ενώ καλλιτεχνικός διευθυντής της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης Σπάικ Τζόουνς.
Newsroom ΔΟΛ

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top