Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΡΤ3 παρούσα και στη λήξη του 54ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου

5:58 π.μ.

Tο δικό τους παρόν θα δώσουν και πάλι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 στο 54ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στις 19:00, θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Αριστοτέλους μπροστά στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ, με αφορμή την τελετή λήξης της διοργάνωσης, που φέτος πραγματοποιείται για πρώτη φορά χωρίς την επίσημη τηλεοπτική κάλυψη του τρίτου καναλιού της ΕΡΤ. Μετά την απόφαση της κυβέρνησης για την πραξικοπηματική εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, ο αγώνας συνεχίζεται με την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη ένταση.


Οι αγωνιζόμενοι δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί της ΕΡΤ3 καλούν όλους τους Θεσσαλονικείς να στηρίξουν με την παρουσία και τη διαμαρτυρία τους την ελεύθερη φωνή της ΕΡΤ, το δημόσιο αγαθό της ενημέρωσης που πλήττεται με έναν τρόπο πρωτοφανή. Κορυφαία πολιτιστικά γεγονότα όπως το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης δε μπορεί να συνυπάρχουν με αλυσίδες, χειροπέδες και λουκέτα.

Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Η παρουσία όλων είναι πολύτιμη και απαραίτητη, ο αγώνας της ΕΡΤ είναι και δικός σας αγώνας.
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 που συνεχίζουν

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top