Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Η ταινία "Θετικές Ιστορίες" στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS, από την Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης

7:56 π.μ.

Την ταινία "Θετικές Ιστορίες" στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS, παρουσιάζει η Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης την Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 21:00 (Είσοδος Ελεύθερη) στο Οινοποιείο Πέτρου.

Στην προβολή θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο παραγωγός της ταινίας κύριος Κυριάκος Χατζημιχαηλίδης.


Πόσο καλά γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον; Ένας βενζινοπώλης, ένας μοναχικός νέος, μια νεαρή κοπέλα, ένα gay ζευγάρι, μια έγκυος κι ένας γιατρός, γνωστοί και άγνωστοι μεταξύ τους, έχουν έναν κοινό γνώριμο, που τους συνδέει με μοιραίο τρόπο. Το AIDS. Κανείς μας δεν μπορεί να είναι υπεράνω υποψίας, μια που τα λάθη είναι ανθρώπινα. Έξι θετικές ιστορίες, που η κάθε μια τους θα μπορούσε να είναι η δικιά μας ιστορία. Γιατί κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο.

Η ταινία είναι Ελληνική, βγήκε το 2010 και διαρκεί 70 λεπτά. Δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης και αντιμετώπισης του AIDS και του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

 

© 2013 "στο... Επτά". All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top